Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscopul zilei de 30 septembrie! Racii reinvie trecutul

Postat la: 30.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 30 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 septembrie 2019 spune ca astazi nativii din zodia Rac reinvie amintiri din trecut.

Horoscop zilnic Berbec - Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019
Nu este o zi buna pentru semnarea actelor, contractelor si negocierea parteneriatelor, iar cei nascuti in zodia Berbec care se afla intr-o astfel de situatie ar trebui, daca nu pot amana, sa citeasca foarte atent ce li se pune in fata. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec ii sfatuieste sa acorde mai multa atentie odihnei si sanatatii.

Horoscop zilnic Taur - Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019
Cei nascuti in zodia Taur au sansa astazi de a-si imbunatati considerabil relatia cu persoana iubita. Nativii ar putea arata mai multa afectiune, mai multa atentie fata de partener si chiar ar putea planifica o calatorie impreuna. Horoscopul de azi pentru zodia Taur ii sfatuieste sa aiba grija la ce teme de dialog abordeaza in cuplu pentru a nu strica armonia.

Horoscop zilnic Gemeni - Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019
Se intrevede o zi destul de tesnionata la locul de munca si parca toate sunt impotriva lor. Cei nascuti in zodia Gemeni au, de fapt, o problema de adaptare si integrare intr-un colectiv, de acceptare a unei situatii si acomodare la noi reguli. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere sa acorde mai multa atentie sanatatii si sa evite excesele de orice fel.

Horoscop zilnic Rac - Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019
Cei nascuti in zodia Rac lucreaza astazi o tema destul de sensibila, aceea a trecutului, a copilariei, a relatiei cu parintii si nu este exclus ca nativii sa fie pusi in fata unor amintiri dureroase si rascolitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere sa comunice ceea ce simt persoanelor implicate pentru a se elibera.

Horoscop zilnic Leu - Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019
Cei nascuti in zodia Leu s-ar putea sa fie nevoiti de circumstante sa plateasca o suma de bani si sa-si destabilizeze pentru moment situatia financiara. Nativii se pot imprumuta, insa ar fi de preferat sa o faca de la persoane in care au incredere. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere sa dedice mai mult timp comunicarii in cuplu, poate chiar sa integreze spiritualitatea in relatia pe care o au.

Horoscop zilnic Fecioara - Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019
Nativii din zodia Fecioara lucreaza astazi tema corectitudinii, a moralitatii si integritatii. Desi pot exista conflicte cu autoritatile statului, cu legea, acestia vor reusi sa le rezolve in favoarea lor, doar daca sunt nevinovati. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioara le poate scoate la iveala secrete legate de persoana iubita sau pot clarifica un zvon in urma unui dialog sincer.

Horoscop zilnic Balanta - Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019
Zona actelor, dar si a finantelor este bine aspectata astazi si pot exista rezolvari favorabile in cazul nativilor care au procese, partaje pe rol. Cei nascuti in zodia Balanta sunt sfatuiti, totusi, sa fie foarte atenti la ceea ce semneaza. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta recomanda sa nu se investeasca bani si sa se evite speculatiile.

Horoscop zilnic Scorpion - Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019
Pentru cei nascuti in zodia Scorpion ziua de azi vine cu vesti bune de la o persoana draga, care face parte din anturajul apropiat. Prietenii si familia vor fi aproape de nativi si pot veni cu ajutor, sprijin si sfaturi in legatura cu o problema ce necesita solutionare urgenta. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce momente placute, distractive, recreative alaturi de cei dragi.

Horoscop zilnic Sagetator - Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019
Cei nascuti in zodia Sagetator au tendinta de a exagera, de a epata si de a iesi in evidenta, insa nu neaparat prin dialoguri placute si lucruri bune. Nativii pot primi critici de la cei apropiati pentru lipsa de empatie. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator ii sfatuieste sa fie mai atenti la nevoile celor din jur si daca au gresit sa-si ceara scuze si nu sa lase situatia sa devina si mai tensionata.

Horoscop zilnic Capricorn - Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019
Se contureaza o zi stresanta la locul de munca, cu multe activitati acaparante, obositoare si care vor consuma energia celor nascuti in zodia Capricorn. Tendinta va fi de a refula in familie, iar horoscopul de azi pentru zodia Capricorn ii atentioneaza ca pot da nastere unor situatii conflictuale nemeritate de cei dragi.

Horoscop zilnic Varsator - Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019
Cei nascuti in zodia Varsator pot pleca astazi in scurte deplasari in interes de serviciu si nu este exclus chiar sa afle niste informatii care sa-i ajute in cariera sau unii nativi sa se inscrie la niste cursuri pentru a obtine o diploma, un atestat profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator le poate aduce oportunitati de a face bani suplimentar, un bonus, un comision.

Horoscop zilnic Pesti - Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019
Se intrevad tensiuni majore in cuplu, iar cei nascuti in zodia Pesti par a fi principalii vinovati si asta pentru ca nu vor sti cum sa abordeze o situatie, posibil legata de un plan comun sau de cresterea copiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Pesti ii sfatuieste sa puna mai mult accentul pe odihna si relaxare. Plimbarile in aer liber, de pereferat pe malul apei, pot fi detensionante.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE