Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscopul zilei de 1 mai: Fecioarele pot avea o aventura

Postat la: 01.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop zilnic Berbec - Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei nascuti in zodia Berbec au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, prin urmare si de energia necesara pentru a-si indeplini sarcinile curente, dar si pentru a-si pune ordine in viata. Nativii vor fi lucizi in decizii si chiar se vor indemna sa aseze totul in echilibru. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia sa ia o decizie sentimentala pe care au amanat-o pana acum.

Horoscop zilnic Taur - Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei nascuti in zodia Taur sunt agitati, nervosi, irascibili si evita dialogurile cu cei din jur. O serie de nativi se vor lasa macinati de ganduri brutale, de amintiri din trecut care le revin acid in minte si framantarile le pot accentua inclusiv niste afectiuni deja existente. Horoscopul de azi pentru zodia Taur ii sfatuieste sa se dedice activitatilor care stiu ca le fac placere si sa evite discutiile in contradictoriu.

Horoscop zilnic Gemeni - Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei nascuti in zodia Gemeni petrec timp cu prietenii si vor avea tendinta de a se suprasolicita in acest sens. Fie este vorba de implicarea activa in problemele celor din anturaj, fie de activitati distractive necontrolate si duse la extrem. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce stari de agitatie, tensiuni in cuplu.

Horoscop zilnic Rac - Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei nascuti in zodia Rac se vor detasa cu greu de niste probleme legate de locul de munca. Nu este exclus sa apara conflicte in zona profesionala, sa fie chemati la serviciu pe neasteptate sau sa trebuiasca sa lucreze de acasa si acest aspect sa-i deranjeze. Horoscopul de azi pentru zodia Rac ii sfatuieste sa aiba grija la imagine, sfat cu atat mai relevant pentru cei care detin functii importante.

Horoscop zilnic Leu - Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei nascuti in zodia Leu ar putea intra in niste controverse cu cei din jur pe teme legate de spiritualitate, religie, credinta, filosofie. Nativii pot, de asemenea, pune la cale o calatorie sau chiar pot pleca in strainatate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multa determinare in zona de studiu si invatare.

Horoscop zilnic Fecioara - Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei nascuti in zodia Fecioara pot avea parte de niste dialoguri acide pe teme financiare, legate de cheltuirea banilor, de administrarea gresita a bugetului. Nu sunt exclus reprosurile, criticile si acuzele. In plan sentimental, pot avea tendinta de a deveni usor agresivi in gesturi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioara ii sfatuieste sa nu se arunce in aventuri sentimentale daca sunt intr-o relatie stabila si de lunga durata.

Horoscop zilnic Balanta - Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei nascuti in zodia Balanta pot avea parte de conflicte in relatia cu partenerul de viata, dar si cu partenerii de afaceri. Daca au loc reuniuni cu caracter profesional, intalniri de afaceri, nativii sunt sfatuiti sa evite discutiile in contradictoriu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta poate aduce, de la caz la caz, discutii despre casatorie sau divort.

Horoscop zilnic Scorpion - Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei nascuti in zodia Scorpion s-ar putea confrunta cu stari de nervozitate, oboseala cronica, dureri de cap si indispozitie generala (nu este exclus sa fie favorizate de un context profesional). Nativii sunt sfatuiti sa evite suprasolicitarea, indiferent ca este vorba de cea fizica sau psihica. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce discutii legate de locul de munca, poate chiar discutii tensionate cu colegii.

Horoscop zilnic Sagetator - Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei nascuti in zodia Sagetator vedem sa se lupte pentru a obtine un beneficiu sentimental. Nativii par sa ia atitudine intr-un astfel de context si sa nu mai lase lucrurile sa vina de la sine. Posibile discutii tensionate cu copiii sau despre copii. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator le aduce o inclinatie aparte fata de zona artistica, insa este posibil ca unii sa se dedice activitatilor sportive si distractive.

Horoscop zilnic Capricorn - Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei nascuti in zodia Capricorn se dedica cu mult entuziasm si determinare activitatilor legate de familie si locuinta. Nativii pot avea dialoguri interesante, stimulante cu cei dragi, pot participa la reuniuni de familie sau pot incepe o redecorare a locuintei. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a reanaliza situatia unui bun de patromoniu, a unui imobil.

Horoscop zilnic Varsator - Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei nascuti in zodia Varsator vor avea parte de dialoguri, unele acide, altele critice, altele motivante cu rudele sau cu persoane apropiate lor. Se vor aduce in discutie posibile deplasari cu rolul de a rezolva chestiuni administrative sau se vor aborda teme legate de studii, cursuri de dezvoltare profesionala. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator ii sfatuieste pe nativi sa fie atenti la drum, sa se deplaseze cu prudenta.

Horoscop zilnic Pesti - Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei nascuti in zodia Pesti au parte de discutii pe teme financiare. Nativi par sa fie determinati sa-si imbunatateasca veniturile si se pot orienta inclusiv catre un talent personal pe care sa-l poata explora in acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Pesti ii sfatuieste ca in acest context sa nu devina mult prea visatori si sa aiba asteptari prea mari, iar realitatea sa fie cu totul si cu totul alta si sa rezulte dezamagiti.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE