Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 mai 2019. Capricornii pot avea o zi...

Postat la: 25.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscopul zilei de 25 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 25 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 mai 2019 spune ca astazi nativii din zodia Capricorn pot avea probleme cu legea.

Horoscop zilnic Berbec - Horoscopul zilei de 25 mai 2019
Cei nascuti in zodia Berbec vor fi pusi pe harta si cu greu le va putea intra cineva in gratii. Prietenii sunt vizati si nu este exclus ca de la o banala contradictie sa ajunga la mari reprosuri si acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce surprize din partea unei persoane din anturaj, unele mai placute, altele mai putin placute, depinde de la caz la caz.

Horoscop zilnic Taur - Horoscopul zilei de 25 mai 2019
Cei nascuti in zodia Taur pot fi pusi in fata unor situatii de viata, evenimente, pe care sa nu stie cum sa le abordeze sau sa nu aiba raspunsuri, sa ramana fara replica. Nativilor rar li se poate intampla asta, prin urmare vedem sa fie un moment important cu impact in zona personalitatii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur ii sfatuieste sa fie diplomati si sa dea dovada de intelepciune.

Horoscop zilnic Gemeni - Horoscopul zilei de 25 mai 2019
Cei nascuti in zodia Gemeni se framanta cu privire la o decizie pe care trebuie sa o ia. Ideile care le vin pot fi indraznete, dar ireale sau pot fi sclipitoare, dar greu de pus in practica. Oricum, nativii trebuie sa vina cu o solutie, iar horoscopul de azi pentru zodia Gemeni ii sfatuieste sa nu se grabeasca si sa dea dovada de intelepciune.

Horoscop zilnic Rac - Horoscopul zilei de 25 mai 2019
Cei nascuti in zodia Rac s-ar putea sa aiba parte de o surpriza care sa le imbogateasca bugetul. Poate fi vorba de un cadou scump, de o reducere substantiala, inclusiv de un bilet de avion catre destinatia preferata. Atentie la tendinta de a cheltui peste masura! Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere foarte multa intelepciune la capitolul financiar si chibzuinta in administrarea veniturilor.

Horoscop zilnic Leu - Horoscopul zilei de 25 mai 2019
Cei nascuti in zodia Leu pot auzi astazi fel si fel de vorbe, pot primi fel si fel de sfaturi si contraargumente care sa le dezechilibreze niste conceptii. Nativii nu trebuie sa ia decizii in functie de acestea. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere sa-si asculte intuitia si sa evite sa puna la suflet ceea ce le ajunge la ureche. Nu este exclus sa fie barfiti si vorbiti de rau.

Horoscop zilnic Fecioara - Horoscopul zilei de 25 mai 2019
Cei nascuti in zodia Fecioara ar putea avea surpriza ca niste planuri sa li se amane sau sa li se anuleze. Oricum, cel mai probabil, ceva surprinzator le poate da peste cap programul prestabilit. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioara le cere sa acorde mai multa atentie alimentatiei, relaxarii, dar mai ales odihnei.

Horoscop zilnic Balanta - Horoscopul zilei de 25 mai 2019
Cei nascuti in zodia Balanta au chef de distractie, de relaxare intr-un mediu diferit de cel de acasa. Nativii simt nevoia sa faca ceva neobisnuit, sa viziteze locuri noi, sa participe la activitati sportive, creative, culturale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta le ofera ocazia sa iasa din tipare.

Horoscop zilnic Scorpion - Horoscopul zilei de 25 mai 2019
Cei nascuti in zodia Scorpion s-ar putea sa aiba parte de momente mai putin placute care vizeaza membrii familiei sau locuinta. Natibvii pot intampina blocaje si obstacole legate ed aceste domenii, posibil chiar avarii in locuinta. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere sa fie mai impaciuitori cu cei dragi si sa caute armonia in jur.

Horoscop zilnic Sagetator - Horoscopul zilei de 25 mai 2019
Cei nascuti in zodia Sagetator au ocazia sa cunoasca persoane noi, sa participe la evenimente, seminarii, care sa le ofere o alta perspectiva despre viata, sa le aduca un suflu nou principiilor si convingerilor de viata. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator le cere mai multa prudenta in calatorii, mai ales daca merg in locuri necunoscute.

Horoscop zilnic Capricorn - Horoscopul zilei de 25 mai 2019
Cei nascuti in zodia Capricorn pot avea parte de situatii mai putin placute in sectorul profesional, posibil legat de acte, de lege, de zona juridica, mai ales daca este vorba de o afacere personala. Nativilor li se pot da peste cap niste planuri facute, insa si niste socoteli. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere sa fie mai responsabili cu tot ce tine de bani si administrarea finantelor.

Horoscop zilnic Varsator - Horoscopul zilei de 25 mai 2019
Cei nascuti in zodia Varsator au parte de tranzitul Lunii intocmai prin semnul lor, iar nativii vor da dovada de multa voie buna, chef de viata si energie pentru a-si indeplini planurile. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator le poate aduce momente placute, poate intense, poate romantice, alaturi de persoana iubita.

Horoscop zilnic Pesti - Horoscopul zilei de 25 mai 2019
Cei nascuti in zodia Pesti au parte de momente de interiorizare si regret. Nativii pot rememora amintiri si se pot lasa coplesiti de sentimente, se pot intoarce in trecut si pot rascoli o veche iubire, pot reactualiza o rana emotionala. Horoscopul de azi pentru zodia Pesti le ofera ocazia sa-si reevalueze niste decizii din trecut.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE