Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 7 mai 2019. Taurii au parte de o zi dificilă

Postat la: 07.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop 7 mai 2019 - Berbec:

Sunt posibile situații dificile, mai ales când intri în contact cu cei din anturajul apropiat. Ar fi bine să ai răbdare și să temperezi orice reacție de respingere față de apropiați.

Horoscop 7 mai 2019 - Taur:
Este o zi care poate lăsa în urma ei dureri de cap, mai mici sau mai mari, în funcție de cât de multe te vei supăra. O rezervă de bunăvoință față de cei din jur ar fi salvatoare.

Horoscop 7 mai 2019 - Gemeni:
Se vorbește mult și prost și nu se face mare lucru, iar asta te-ar putea deranja suficient cât să îți ieși din fire. Problema e că așa nu vei rezolva nimic, dimpotrivă.

Horoscop 7 mai 2019 - Rac:
Există riscul să acumulezi emoții negative de la primele ore, pe care nu vei mai reuși să le controlezi și vei căuta să le exprimi pe orice cale, față de cine se nimerește.

Horoscop 7 mai 2019 - Leu:
Pot să apară probleme, dar nu e nimic anormal și aici e secretul acestei zile. Ai nevoie de echilibru interior și de o atitudine cu adevărat generoasă față de cei care greșesc.

Horoscop 7 mai 2019 - Fecioară:
Sunt prea amestecate informațiile pe care le primești ca să poți ajunge acum la concluzii clare. Bine ar fi să rămâi prudent și să te abții de la reproșuri.

Horoscop 7 mai 2019 - Balanță:
Chiar dacă te simți luat pe sus de anumite probleme, tot va trebui să faci un efort sincer ca să rămâi amabil și binevoitor cu toți cei din jur.

Horoscop 7 mai 2019 - Scorpion:
Te poți scufunda în propriile gânduri rele și să ajungi la concluzii și mai rele sau poți face un efort ca să ieși din sfera gândurilor negre, care nu îți aduc nimic bun.

Horoscop 7 mai 2019 - Săgetător:
Este necesar să faci un efort real pentru a-ți păstra viziunea optimistă asupra lucrurilor. Cei din jur vor avea și ei nevoie de această dispoziție mai senină.

Horoscop 7 mai 2019 - Capricorn:
Se vor accentua unele dintre problemele din familie și poate așa vei înțelege că este ceva profund greșit în atitudinea ta față de cei apropiați.

Horoscop 7 mai 2019 - Vărsător:
Există riscul să te războiești cu un apropiat, direct sau indirect, în gândul tău. Problema e că nu vei rezolva nimic așa și vei consuma o energie prețioasă în mod inutil.

Horoscop 7 mai 2019 - Pești:
Cei din anturajul apropiat par să nu mai respecte regulile pe care le-ați stabilit de comun acord. Ar avea nevoie de sprijinul tău binevoitor, nu de critici aspre.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE