Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 6 mai 2019. Gemenii primesc o veste bună

Postat la: 06.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop 6 mai 2019 - Berbec:
Poate fi o zi obositoare, dacă te vei lăsa în voia impulsurilor de moment, cele care te pot impinge la reacții exagerate pe care le vei vedea ca atare după ce trece furtuna.

Horoscop 6 mai 2019 - Taur:
Sunt șanse să se realizeze una dintre cele mai arzătoare dorințe, dar nu imediat. Astăzi începe să se creeze un context favorabil, dar va trebui să fii răbdător și bun cu cei din jur.

Horoscop 6 mai 2019 - Gemeni:
Vestea bună este că începând de astăzi se va diminua presiunea pe care o simțeai din partea unor prieteni, rude sau cunoștințe.

Horoscop 6 mai 2019 - Rac:
Planurile legate de progresul profesional vor trece într-un plan secundar, nu pentru că nu ar mai fi importante ci ca să te poți ocupa de ale probleme, mai importante.

Horoscop 6 mai 2019 - Leu:
Este important să discuți cu cei dragi, de preferință înainte de a stabili noi reguli și limite care îi afectează. Nerăbdarea ta de a controla totul poate provoca alte probleme.

Horoscop 6 mai 2019 - Fecioară:
Se vor stinge unele dintre cele mai aprinse conflicte, dacă au existat, cele legate de administrarea unor bunuri sau sume de bani, împreună cu cei din familie.

Horoscop 6 mai 2019 - Balanță:
Este important, pentru echilibrul tău, să le oferi celor din jur un exemplu pozitiv legat de cea mai potrivită reacție într-o situație dificilă.

Horoscop 6 mai 2019 - Scorpion:
Vei reuși să te concentrezi pe chestiuni cu adevărat imporante, începând de azi, dar astăzi lucrurile nu vor fi toate pe placul tău.

Horoscop 6 mai 2019 - Săgetător:
Se stinge unul dintre focarele de conflict, din inima ta, dar există pericolul să devină important un altul, de exemplu cel din familie.

Horoscop 6 mai 2019 - Capricorn:
Sunt șanse ca dialogurile cu cei din familie să nu mai fie la fel de tensionate, odată cu ziua de azi, dar ca să ajungi la rezultate notabile e nevoie și de un efort din partea ta.

Horoscop 6 mai 2019 - Vărsător:
Dispare un factor de stres important prin faptul că impui o anumită distanță față de o persoană din anturajul apropiat.

Horoscop 6 mai 2019 - Pești:
Se schimbă atmosfera, se vor schimba și planurile tale, inclusiv cele care aveau ca finalitate cheltuieli imprudente sau inutile.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE