Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 5 august 2019. Cum incep zodiile saptamana! Un nativ are noroc la bani

Postat la: 05.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscopul zilei de 5 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 5 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 august 2019 spune ca astazi nativii din zodia Fecioara au sansa de a-si creste veniturile si de a-si imbunatati situatia financiara.

Horoscop zilnic Berbec - Horoscopul zilei de 5 august 2019
Se anunta o zi tensionata pentru cei nascuti in zodia Berbec. Posibile intrevederi neasteptate cu persoane carora nativii nu sunt pregatiti sa le dea un raspuns, o solutie. Poate fi vorba, in mod deosebit, de partenerul de viata care solicita o impacare sau o lamurire a unui fapt. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere sa dea dovada de calm si diplomatie in dialog.

Horoscop zilnic Taur - Horoscopul zilei de 5 august 2019
La locul de munca situatia va fi complicata, iar cei nascuti in zodia Taur pot avea parte de conflicte cu colegii sau cu superiorii. Atributiile vor fi indeplinite cu greutate si intarziere. Horoscopul de azi pentru zodia Taur ii atentioneaza pe nativi ca pot primi reprosuri legate de atitudine si ca pot fi criticati pentru lipsa de responsabilitate de care dau dovada.

Horoscop zilnic Gemeni - Horoscopul zilei de 5 august 2019
Cei nascuti in zodia Gemeni trec printr-o etapa care nu le este absolut deloc caracteristica si in care evita dialogul cu cei din jur si sicializarea. Multi nativi se vor izola in locuri linistite, vor alege sa viziteze lacase de cultura sau lacase sfinte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni ii sfatuieste sa se dedice unei pasiuni proprii, sa inceapa un antrenament sportiv.

Horoscop zilnic Rac - Horoscopul zilei de 5 august 2019
Nativii din zodia Rac vor evita pe cat posibil dialogurile cu iz de repros si nici nu vor avea dispozitia necesara pentru a asculta sfaturile si indemnele celorlalti. Vor simti nevoia de a fi ei cu gandurile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere sa-si transmita dorintele fara aciditate si fara irascibilitate.

Horoscop zilnic Leu - Horoscopul zilei de 5 august 2019
Cei nascuti sub semnul Leu vor avea ocazia astazi sa faca scurte de plasari, posibil in interes de serviciu. Nativii vor fi comunicativi si glumeti si este posibil sa rezolve tot ce au trecut in agenda si vedem asta pentru ca starea de bucurie, entuziasm si implinire ii va insoti, inclusiv in zilele viitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le favorizeaza tactul si diplomatia in negocieri.

Horoscop zilnic Fecioara - Horoscopul zilei de 5 august 2019
Pentru cei nascuti in zodia Fecioara se contureaza oportunitatea unui venit suplimentar. Nativii vor cauta variante, vor negocia cu multa siguranta si incredere in ei ofertele venite si nu vor face compromisuri. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioara le ofera sansa unei investitii bune sau achizitionarea unui bun pe care, ulterior, sa-l valorifice avantajos.

Horoscop zilnic Balanta - Horoscopul zilei de 5 august 2019
Cei nascuti in zodia Balanta au parte de o zi destul de tensionata in care conflictele vor aparea la tot pasul, atat in familie, cat si la locul de munca. Unii nativi pierd din autoritate sau sunt in pericol de a-si periclita funtia. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta cere foarte multa atentie, diplomatie, tact si mai ales calm si rabdare in dialog.

Horoscop zilnic Scorpion - Horoscopul zilei de 5 august 2019
O zi intensa pentru cei nascuti in zodia Scorpion care trec prin emotii, palpitatii si stari extreme ca urmare a unor situatii in care au fost pusi de cei din jur si care, cu precadere, au legatura cu zona profesionala. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le ofera o atitudine de luptator si o rezistenta fizica si psihica remarcabila pentru a face fata atacurilor.

Horoscop zilnic Sagetator - Horoscopul zilei de 5 august 2019
Cei nascuti in zodia Sagetator pot avea parte de tensiuni in grupul de prieteni, tensiuni care vor evolua catre adevarate conflicte ce pot incheia relatii. Se intrevad obstacole si bariere in comunicare, dar si atitudini gresite ale celor din jur care pot afecta reputatia nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator le cere mai multa prudenta in actiuni.

Horoscop zilnic Capricorn - Horoscopul zilei de 5 august 2019
Nativii din zodia Capricorn pot avea parte de o rasturnare de situatie privind zona profesionala, cariera si imaginea. Este posibil ca acestia sa reia niste discutii cu superiorii care sa se incheie intr-o nota negativa si nativii sa simta ca pierd teren. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere mai multa discretie in manifestarea verbala a doleantelor.

Horoscop zilnic Varsator - Horoscopul zilei de 5 august 2019
Pentru cei nascuti in zodia Varsator se contureaza momente relaxante astazi in care nativii reusesc sa se detaseze de stresul de la locul de munca si sa vada viata cu alti ochi, mult mai optimisti si mai entuziasti. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator le poate aduce un dialog incitamt cu un coleg de munca care-i poate pune pe ganduri.

Horoscop zilnic Pesti - Horoscopul zilei de 5 august 2019
Cei nascuti in zodia Pesti sunt confuzi cu privire la o investitie, la o achizitie sau tranzactie financiara. Nativii fie nu inteleg un mecanism, fie nu au incredere in oferta, fie se tem sa nu piarda bani. Poate nu este momentul unei decizii radicale. Horoscopul de azi pentru zodia Pesti le cere sa evalueze in egala masura avantajele si riscurile, pentru a nu regreta ulterior.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE