Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 30 aprilie 2019. Pentru Raci, relația de cuplu intră în reconstrucție pentru a căpăta un nou chip

Postat la: 30.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop 30 aprilie 2019 - Berbec:
Este necesar să te ocupi cu toată seriozitatea de toate aspectele muncii pe care o desfășori zi de zi și dacă vezi că ai unele lipsuri, să le rezolvi.

Horoscop 30 aprilie 2019 - Taur:
Planurile tale de viitor intră într-o perioadă de revizuire, odată cu ideile și concepțiile care au stat la baza lor. Sunt aspirațiile tale, cele care te țin în mișcare zi de zi.

Horoscop 30 aprilie 2019 - Gemeni:
Va trebui să îndrepți, atât cât va fi posibil, unele dintre erorile făcute în domeniul financiar și al administrării bunurilor care nu îți aparțin.

Horoscop 30 aprilie 2019 - Rac:
Relația de cuplu intră în reconstrucție pentru a căpăta un nou chip, mai frumos, rezultat din maturizarea celor două inimi care participă la ea.

Horoscop 30 aprilie 2019 - Leu:
Dacă până acum ai avut ocazia să vezi care îți sunt limitele în domeniul profesional, impuse de vârstă sau de starea de sănătate, acum va trebui să începi să ții cont de ele.

Horoscop 30 aprilie 2019 - Fecioară:
Sfera sentimentală va fi principalul subiect al examenului pe care îl ai de dat în lunile următoare. Rezultatele depind doar de tine.

Horoscop 30 aprilie 2019 - Balanță:
Va trebui să te întorci asupra unor decizii legate de casă, de familie și de trecut, ca să le îndrepți, pe unele, să renunți, la altele.

Horoscop 30 aprilie 2019 - Scorpion:
Vei avea de dat mai multe examene în perioada următoare, toate având ca subiect comunicarea și principiile morale pe care le respecți atunci când comunici.

Horoscop 30 aprilie 2019 - Săgetător:
Va trebui să revii asupra unor planuri care implică cheltuieli, investiții sau orice altceva are legătură cu banii. De o revizuire serioasă va avea nevoie și stilul tău de alimentație.

Horoscop 30 aprilie 2019 - Capricorn:
De tine va trebui să te ocupi, de reașezarea unor convingeri, principii, adică stâlpii existenței tale, baza pe care o iei în calcul când iei decizii esențiale.

Horoscop 30 aprilie 2019 - Vărsător:
Vei ajunge la anumite concluzii, deosebit de utile, în perioada următoare și vei schimba anumite aspecte legate de muncă pentru a-ți proteja starea de sănătate și nu numai.

Horoscop 30 aprilie 2019 - Pești:
Vei simți, din ce în ce mai mult, nevoia de a modifica unele dintre planurile la care ții pentru a corecta anumite erori sau doar pentru a debloca anumite situații.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE