Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 29 aprilie 2019. Taurii vor avea foarte mult de câștigat de pe urma gesturilor frumoase

Postat la: 29.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop 29 aprilie 2019 - Berbec:
Ești invitat să adopți un alt ritm, în tot ce faci, mai calm, mai lent și să fii mai binevoitor cu cei din jur, chiar dacă aceștia au și ei defectele lor.

Horoscop 29 aprilie 2019 - Taur:
Ai parte de o zi în care orice impuls generos poate conduce la o schimbare reală în anturaj și nu numai. Tu vei fi cel mai câștigat de pe urma gesturilor frumoase.

Horoscop 29 aprilie 2019 - Gemeni:
Ar fi bine să fii pregătit pentru o perioadă destul de lungă în care va trebui să fii lucid, să îți păstrezi integritatea intactă și să treci cu vederea unele greșeli ale celor din jur.

Horoscop 29 aprilie 2019 - Rac:
Te poate cuprinde o melancolie care e bună pentru că te îndeamnă la blândețe, dar poate deveni o sursă de tristețe, dacă o lași să devină starea predominantă.

Horoscop 29 aprilie 2019 - Leu:
Incep să iasă la lumină temeri pe care le-ai crezut uitate sau adormite. Ar fi bine să le acorzi atenția cuvenită pentru că altfel îți vor influența puternic deciziile din perioada următoare.

Horoscop 29 aprilie 2019 - Fecioară:
Relațiile importante pot intra într-o perioadă de criză, dacă nu se va găsi cel puțin o minte limpede, care să țină cont de ceea ce e important, nu doar de supărări și neajunsuri.

Horoscop 29 aprilie 2019 - Balanță:
Incep să se contureze neplăceri la serviciu, pe fondul unor probleme de sănătate, ale tale sau ale altcuiva. E nevoie de cele mai frumoase calități ale tale.

Horoscop 29 aprilie 2019 - Scorpion:
Relațiile cu cei dragi vor fi umbrite, în perioada următoare, de temeri, îndoieli și alte ciudățenii. Este esențial să fii corect, generos și atent cu cei pe care îi iubești.

Horoscop 29 aprilie 2019 - Săgetător:
Va fi nevoie de o mobilizare exemplară pentru a putea proteja, atât cât se poate, familia, casa și tot ce înseamnă acestea pentru tine, în perioada următoare.

Horoscop 29 aprilie 2019 - Capricorn:
Problemele care s-au acumulat în relațiile cu anturajul încep să se complice și se poate ajunge, pe acest fond, la complicații greu de rezolvat.

Horoscop 29 aprilie 2019 - Vărsător:
Sunt posibile unele complicații financiare, de la întârzieri la pierderi neprevăzute sau cheltuieli insuficient gândite. Ar fi bine să îți reconsideri atitudinea față de bani.

Horoscop 29 aprilie 2019 - Pești:
Este prima zi dintr-o lungă serie în care vei fi tentat să acorzi mai multă atenție părții întunecate din ființa ta, să iei decizii sub influența acesteia și să îi permiți să devină predominantă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE