Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 26 mai 2019. Racii au nevoie de echilibru

Postat la: 26.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop 26 mai 2019 - Berbec:

S-ar putea să fii tentat să ieși în evidență, cu orice preț, în grupul de prieteni sau rude. Poate vei reuși să îi impresionezi pe unii, dar pierderile pot fi mai mari.

Horoscop 26 mai 2019 - Taur:

Cauți să te impui într-un grup, mai mare sau mai mic, poate fi și echipa de la serviciu. Problema e că vor exista costuri și nu îți vor fi pe plac.

Horoscop 26 mai 2019 - Gemeni:

Ar fi bine să păstrezi măsura în tot ce faci, inclusiv în comentariile legate de o inițiativă care pare o reușită în acest moment, dar nu e atât de mare pe cât ai fi vrut.

Horoscop 26 mai 2019 - Rac:

Ai nevoie de echilibru în tot ce faci, mai ales dacă te pregătești să iei decizii care au legătură cu banii sau cu bunurile familiei.

Horoscop 26 mai 2019 - Leu:

Poate că te vei simți nedreptățit sau doar dezamăgit de un grup de persoane care nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Problema e la tine, la așteptările tale.

Horoscop 26 mai 2019 - Fecioară:

Există riscul să se rupă un parteneriat, să descoperi că ai fost mințit cu nerușinare sau să fii prins cu minciuna, dacă tu ești cel care aduce așa ceva în relație.

Horoscop 26 mai 2019 - Balanță:

Tendințele sunt diverse, deci vei avea de unde alege, dar înainte de a face acest lucru, poate ar trebui să te gândești de două ori și la binele altora.

Horoscop 26 mai 2019 - Scorpion:

Te poți înșela, amarnic, în legătură cu o persoană apropiată pe care o judeci cu asprime, fără să ai vreo bază reală. Problema e la tine.

Horoscop 26 mai 2019 - Săgetător:

Este posibil să apară discuții neplăcute în familie sau în cuplu, din cauza familiei. Sunt multe lucruri nespuse sau multe adevăruri incomplete.

Horoscop 26 mai 2019 - Capricorn:

S-ar putea să ai de înfruntat unele probleme cu cei din anturajul apropiat. Vei reuși să îți păstrezi demnitatea și fără să exagerezi în vreun fel.

Horoscop 26 mai 2019 - Vărsător:

Multe te atrag în această zi, inclusiv resursele altora, mai ales cele financiare, dar toate acestea vin cu un preț care se poate dovedi mult prea mare.

Horoscop 26 mai 2019 - Pești:

Poate că nu e cea mai frumoasă dintre zile, dar nici cea mai urâtă nu e, așa că ai motive serioase să îți păstrezi liniștea sufletească de care ai nevoie acum.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE