Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 26 august 2019. Este o zi in care Varsatorii se pot bucura de rezultate bune la munca

Postat la: 26.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Berbec: Poate fi o zi in care sa obtii rezultate neobisnuit de bune la serviciu si sa te incante foarte mult acest lucru. Cei dragi se vor bucura si ei de dispozitia ta generoasa.

Taur: Ar fi pacat sa tii cu dintii de o anumita varianta a planurilor pentru aceasta zi, cea facuta de tine. Ai putea avea surprize placute doar acceptand si alte idei.

Gemeni: Este important sa tii cont de parerile celorlalti, mai ales daca vrei sa preiei initiativa, ca sa vezi realizate anumite planuri, poate insuficient discutate.

Rac: Esti mai sensibil decat de obicei si de aici pana la interpretari gresite ale unor cuvinte rostite fara cap nu mai e decat un pas. Pot fi si gesturi sau chiar fapte cu care nu esti de acord.

Leu: Ceea ce va genera cea mai multa nesiguranta in aceasta zi va fi convingerea ta ca nu mai poti controla anumite situatii. Problema nu e noua si nici atat de grava pe cat pare.

Fecioara: Este ziua cea mai indicata pentru a ajunge la o intelegere cu grupul de prieteni sau cu rudele. Ai pus la cale planuri indraznete, iar acum trebuie inceputa realizarea lor.

Balanta: S-ar putea sa devina evidenta o anumita nesiguranta pe care o ai pe plan profesional, dar nu va genera consecinte atat de grave, pe cat ai impresia acum.

Scorpion: Ai nevoie de o atitudine constructiva, in special la locul de munca. Degeaba incerci sa te impui si sa iti argumentezi parerile.

Sagetator: Poate fi un moment delicat din cauza impresiei ca ai pierdut increderea unora dintre membrii familiei sau ai unui grup din care tii neaparat sa faci parte.

Capricorn: Este necesar sa iti pastrezi echilibrul in orice situatie, ca sa nu pui paie pe foc in situatiile tensionate sau sa le tulburi pe cele calme.

Varsator: Este o zi in care te poti bucura de rezultate bune la munca, de parcurgerea unor etape care te duc spre un progres la care te-ai gandit mult.

Pesti: Ai parte de o zi speciala in relatia cu cei dragi, asa ca te poti gandi la ceea ce le poti oferi, de la cuvinte frumoase la gesturi care sa ii surprinda placut.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE