Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 24 aprilie 2019. Gemenii își duc la bun sfârșit proiectele

Postat la: 24.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop 24 aprilie 2019 - Berbec:

Va trebui să alegi gândul cel bun, dintre toate variantele care îți trec prin minte. Vei reuși să faci acest lucru, dacă scopul tău este binele tuturor, nu doar al tău.

Horoscop 24 aprilie 2019 - Taur:

Preferi ideile rigide, cele care te ajută să te simți în siguranță, chiar dacă nu sunt cele mai bune sau cele mai potrivite contextului în care trăiești.

Horoscop 24 aprilie 2019 - Gemeni:

Vei avea posibilitatea de a duce la bun sfârșit anumite treburi, dar nu pe toate și poate nu pe cele pe care ai fi vrut să le vezi finalizate acum.

Horoscop 24 aprilie 2019 - Rac:

Chiar dacă ai în jurul tău persoane de la care pot veni idei frumoase, care să te inspire, tot ție îți revine responsabilitatea de a face cele mai bune alegeri, în diferite situații.

Horoscop 24 aprilie 2019 - Leu:

Munca este principala ta preocupare, din diverse motive. Singurul motiv care poate deveni o sursă de stres este vinovăția care se strecoară în gândurile tale.

Horoscop 24 aprilie 2019 - Fecioară:

Ai putea obține rezultate notabile, dacă vei reuși să treci peste obstacolele interioare. Îți pui piedică singur, în mai multe feluri, pe care va trebui să le descoperi.

Horoscop 24 aprilie 2019 - Balanță:

Ai mare nevoie de echilibru, dar există o condiție esențială pe care va trebui să o îndeplinești, să participi activ la reinstaurarea păcii în familie.

Horoscop 24 aprilie 2019 - Scorpion:

Dacă te surprind anumite gesturi pe care le faci fără să stai pe gânduri și apoi le regreți, trebuie să știi că ele vin din partea întunecată a firii tale, pe care ai ocazia să o vezi acum.

Horoscop 24 aprilie 2019 - Săgetător:

Situația în care ești acum nu e o noutate, dar apar mereu elemente noi, care te pot destabiliza. Contează foarte mult cum reacționezi față de noutățile care apar.

Horoscop 24 aprilie 2019 - Capricorn:

Ești în elementul tău, dar ai nevoie de lumină ca să poți vedea mai bine situația. Aceasta poate veni de la un apropiat, care are acest efect asupra ta sau de la tine.

Horoscop 24 aprilie 2019 - Vărsător:

Ești tentat de ideea de a renunța la buna înțelegere cu unii dintre cei din anturajul apropiat, doar pentru că aceștia nu sunt de acord cu ideile tale.

Horoscop 24 aprilie 2019 - Pești:

Chiar dacă e cam multă agitație în anturaj și ideile circulă în mare viteză, nu e în avantajul tău să faci același lucru. Te poți retrage, văzându-ți de ale tale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE