Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 20 octombrie 2019. Zodiile care vor avea parte de conflicte

Postat la: 20.10.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscopul zilei de 20 octombrie anunță conflicte, tensiuni și trădări pentru mai multe zodii. Dacă unii dintre nativi vor face tot posibilul să aibă parte de momente minunate alături de cei dragi, alții vor isca situații conflictuale.

În această zi, Vărăsătorii și Săgetătorii vor da dovadă de foarte bune abilități de socializare și se vor face plăcuți în ochii prietenilor și ai familiei. Pe de altă patrte, pentru persoanele născute în zodia Taur, Capricorn și Balanță, horoscopul zilei de 20 octombrie atenționează asupra faptului că vor avea nevoie de mai multă diplomație și tact, pentru a evita sau a reuși să iasă, fără consecințe grave, din anumite discuții aprinse cu cei dragi.

Horoscop 20 octombrie 2019 Taur

Cei născuți în zodia Taur au tendința de a exagera în dialog, de a face presupuneri despre cei din jur, de a fi conflictuali fără motiv. Nativii din Taur pot aduce acuze celor dragi pentru propriile lor frustrări și nemulțumiri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite să-și creeze scenarii și le cere să-și folosească imaginația în scopuri constructive, poate artistice.

Horoscop 20 octombrie 2019 Balanță

Cei născuți în Balanță sunt iubitori de pace, frumusețe și armonie. Balanța este cel mai justițiar semn, plin de farmec și diplomat semn dintre semnele de aer. Totuși, este foarte posibil ca cei născuți în zodia Balanță să treacă prin momente tensionate cu cei din jur, indiferent că sunt prieteni sau membri ai familiei. Nativii se simt mințiți, trădați și pot avea tendința de a folosi atacul ca formă de apărare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot deveni destul de sensibili și emotivi la teme legate de familie.

Horoscop 20 octombrie 2019 Capricorn

Este de preferat ca cei născuți în zodia Capricorn să-și folosească la maxim calitățile cu care au fost înzestrați, adică răbdarea și diplomația, pentru că prietenii, colegii, asociații s-ar putea să le întindă nervii la maxim și nativii să răbufnească într-un moment delicat. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să încerce să se dedice activităților care presupun adrenalină, dar să nu riște.

În luna octombrie, potrivit hoorscopului lunar, vom reuși să facem niște schimbări majore și benefice în viața noastră în perioada imediat următoare. Vor fi schimbări care să ne ajute să ne atingem cele mai înalte obiective pe care ni le-am propus. Vezi aici întregul horoscop lunar octombrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE