Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 16 mai 2019. Fecioarele se confruntă cu tentații periculoase

Postat la: 16.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop 16 mai 2019 - Berbec:

Ziua de astăzi poate fi debutul unei perioade întunecate în relațiile de familie, dacă vei ceda în fața tentației de a face totul doar așa cum vrei tu, cum îți place ție.

Horoscop 16 mai 2019 - Taur:

Este începutul unei perioade de câteva săptămâni în care ar trebui să fii mai prudent, să ai măsură în tot ce spui și faci ș, mai ales, să eviți situațiile conflictuale.

Horoscop 16 mai 2019 - Gemeni:

Este posibil să înceapă să se estompeze unele repere morale, la care ai ținut mult, doar pentru că acum ți se pare mai important să obții mai mulți bani sau alte beneficii.

Horoscop 16 mai 2019 - Rac:

S-ar putea să devii brusc mai combativ și mai dur cu toți cei din jur, fără ca aceștia să aibă vreo explicație pentru acest comportament, pe care nici tu nu îl înțelegi bine.

Horoscop 16 mai 2019 - Leu:

A venit momentul, pe care nu îl așteptai, dar îl bănuiai, să pui în practică acele măsuri necesare pentru a-ți restabili starea de sănătate și eficiența la locul de muncă.

Horoscop 16 mai 2019 - Fecioară:

Încep să se contureze tentațiile cele mai periculoase care vin de la prieteni, rude sau chiar de la asociați ce te îndeamnă să ignori vocea propriei conștiințe.

Horoscop 16 mai 2019 - Balanță:

Dorința ta de afirmare pe plan profesional este motivată de furie, de nemulțumiri, de eșecuri pe care le consideri nemeritate. Fondul negativ nu aduce rezultate frumoase.

Horoscop 16 mai 2019 - Scorpion:

Ești convins că ai nevoie de o adevărată cruciadă pentru a restabili o anumită situație care e demult epuizată, în realitate, dar ți-a rămas ție în minte ca nefinalizată.

Horoscop 16 mai 2019 - Săgetător:

Este important să fii cumpătat în tot ce faci, de la vorbe la fapte și decizii, ca să eviți pierderea unui capital bun de încredere pentru care ai muncit mult.

Horoscop 16 mai 2019 - Capricorn:

Se anunță vremuri grele pentru toate parteneriatele tale, inclusiv relația de cuplu. Este esențial să fii cinstit, în special față de tine, ca să poți înțelege ceva.

Horoscop 16 mai 2019 - Vărsător:

Începe o perioadă ceva mai agitată la locul de muncă, poate și pe fondul unor mici, dar supărătoare, probleme de sănătate.

Horoscop 16 mai 2019 - Pești:

Există riscul să te războiești cu cine nu trebuie, adică cu cei dragi, cei pe care ar trebui să îi protejezi chiar și față de propriile impulsuri negative.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE