Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












HOROSCOP 12 AUGUST. Taurii duc lupta pentru putere, Scorpionii se simt neintelesi

Postat la: 12.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscopul zilei de 12 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 12 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 august 2019 spune ca astazi nativii din zodia Sagetator vor rasufla usurati pentru ca vor avea parte de intrarea in mers direct a lui Jupiter intocmai in semnul lor, pe casa personalitatii.

La doar cateva ore dupa ce planeta Uranus a intrat in retrogradare in zodia Taur, iata ca Jupiter si-a inceput mersul direct prin zodia Sagetator, un eveniment mult asteptat si de foarte bun augur pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic Berbec - Horoscopul zilei de 12 august 2019
Jupiter revenit in mers direct le va aduce celor nascuti in zodia Berbec acel refresh legat de principii de care aveau nevoie. Dupa o perioada de puternica reevaluare la acest capitol, nativii pot fi siguri ca ceea ce au acumulat in ultimele luni sunt noi convingeri de viata care-i vor conduce catre ascensiune si expansiune. Jupiter va favoriza si va sustine calatoriile in strainatate si toate actiunile care au legatura cu acest segment. De asemenea, va indemna nativii sa studieze mai mult pentru a-si atinge idealurile si le va inlesni actiunile in acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a se inscrie la un curs de dezvoltare personala sau profesionala.

Horoscop zilnic Taur - Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei nascuti in zodia Taur vor fi favorizati de Jupiter in toate demersurile intreprinse pentru a-si imbunatati situatia financiara. Marele Benefic al zodiacului le poate aduce ocazii neasteptate de a-si creste veniturile, mai ales daca in ultimul timp au constientizat unde au gresit in administrarea finantelor si au depus eforturi pentru a remedia situatia. O serie de nativi pot finaliza un proces de partaj, in timp ce altii pot intra in prosesia unei mosteniri sau pot obtine un credit. Perioada favorabila pentru a demara o afacere cu partenerul de viata, dar mai ales pentru a-si imbunatati viata sexuala. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le inlesneste niste favoruri materiale.

Horoscop zilnic Gemeni - Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei nascuti in zodia Gemeni au trecut printr-o perioada in care si-au reevaluat profund casatoria, relatia de cuplu, dar si relatiile cu cei din jur, in special cu partenerii de afaceri, cu asociatii si colaboratorii. Daca au fost nativi care s-au despartit de partener in aceasta perioada si acum doresc sa se impace, sansele vor fi foarte mari. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni poate aduce o discutie, chiar o cerere in casatorie.

Horoscop zilnic Rac - Horoscopul zilei de 12 august 2019
Dupa o perioada in care s-au confruntat cu neplaceri la locul de munca, cei nascuti in zodia Rac vor simti ca lucrurile se aseaza si oportunitatile incep sa apara. Nativii care si-au reevaluat situatia profesionala si au gasit de cuvinta ca jobul nu-i mai reprezinta, pot lua decizia sa-l schimbe cu unul mai bun si aspectele astrologice vor sustine din plin aceste demersuri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le ofera ocazia de a-si imbunatati starea de sanatate si cei care au avut probleme pana acum vor incepe procesul de vindecare.

Horoscop zilnic Leu - Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei nascuti in zodia Leu vor depasi perioada tumultoasa de care au avut parte la capitolul sentimental si cheful de viata si buna dispozitie se vor manifesta din plin. Jupiter in mers direct prin sectorul iubirii le va aduce noi povesti de dragoste, dar si sansa de a-si imbunatati remarcabil relatia existenta. Nu este exclus ca in cuplurile longevive familia sa se mareasca si sa apara un copil. Horoscopul de azi pentru zodia Leu sustine puternic activitatile artistice si de creatie si nativii vor avea parte de succes, vor avea oportunitati de a se face remarcati in aceste domenii.

Horoscop zilnic Fecioara - Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei nascuti in zodia Fecioara au ocazia in aeasta perioada de mers direct a lui Jupiter prin Sagetator sa-si imbunatateasca remarcabil relatia cu membrii familiei, mai ales cu parintii. Vor fi nativi care vor parasi casa parinteasca din dorinta de expansiune, dar si nativi care-si vor achizitiona propria lor locuinta. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioara le poate aduce o veste buna din partea cuiva drag. Posibil sa afle ca familia se mareste.

Horoscop zilnic Balanta - Horoscopul zilei de 12 august 2019
Pentru cei nascuti in zodia Balanta se contureaza o perioada de puternic interes informational si intelectual. Nativii vor manifesta o sete de cunoastere si vor dori sa aiba acces la noi domenii de studiu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta le va aduce sansa de a-si imbunatati remarcabil capacitatea de comunicare. Cei care dau examene sau sustin interviuri, discursuri publice se vor bucura de succes.

Horoscop zilnic Scorpion - Horoscopul zilei de 12 august 2019
Nativii din zodia Scorpion intra pe o panta ascendenta in ceea ce priveste finantele. Pentru acestia va incepe o perioada in care sansele de a-si creste considerabil veniturile vor fi foarte mari. Poate fi vorba de un nou loc de munca mai bine platit sau de o crestere salariala sau de un proiect care incepe sa dea roade. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion ii sfatuieste sa fie mai prudenti la modul in care-si administreaza bugetul pentru ca si tendinta de a cheltui va creste in raport cu venitul.

Horoscop zilnic Sagetator - Horoscopul zilei de 12 august 2019
Sunt fara indoiala vedetele zilei si ale perioadei care urmeaza, avand in vedere ca guvernatorul lor, Jupiter, iese din retrogradare intocmai in semnul lor. Entuziasmul, optimismul, buna dispozitie si pofta de viata vor reveni in viata celor care se afla sub acest semn zodiacal. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator le va aduce oportunitatea de a-si creste veniturile, dar si de expansiune personala, profesionala.

Horoscop zilnic Capricorn - Horoscopul zilei de 12 august 2019
Cei nascuti in zodia Capricorn vor avea parte de vindecare psihica, emotionala si chiar si fizica, mai ales daca in ultima perioada s-au confruntat cu probleme de sanatate. Nativii vor simti ca li se ia o piatra de pe inima si vor reusi sa se detaseze de trecut si de amintirile dureroase. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn ii sustine sa se debaraseze de schemele vechi care le-au inhibat evolutia si le cere sa puna la cale noi planuri personale de viitor.

Horoscop zilnic Varsator - Horoscopul zilei de 12 august 2019
Daca in ultima perioada au existat neintelegeri in relatiile de prietenie ale nativilor din zodia Varsator, de acum acestia vor observa o reala imbunatatire la acest capitol. In plus, Jupiter le va scoate in cale persoane noi cu care sa lege prietenii de durata si sa demareze planuri de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator le poate aduce o sponsorizare, o sustinere puternica din partea cuiva din anturaj.

Horoscop zilnic Pesti - Horoscopul zilei de 12 august 2019
A fost o perioada rascolitoare si dificila din punct de vedere profesional, insa de acum situatia se va imbunatati. Nativii Pesti se pot astepta la oportunitati de avansare in functie, de crestere in cariera, de expansiune profesionala, aspect care poate aduce o schimbare de statut. Horoscopul de azi pentru zodia Pesti le aduce ocazia de a se pune intr-o lumina favorabila la locul de munca, de a-si consolida imaginea. Cei care si-au redefinit telurile profesionale pot face demersuri pentru atingerea noilor obiective pentru ca vor fi sustinute de Jupiter din plin.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE