Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Globaliștii înnebunesc încercând să suprime aceste 14 adevăruri puternice care eliberează Omenirea!

Postat la: 07.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autor: Mike Adams (Natural News)

Există adevăruri puternice și atemporale care, dacă ar fi îmbrățișate pe scară largă, ar schimba cursul istoriei umane și ar elibera omenirea din ghearele globaliștilor demonici. Iată de ce forțele globaliste înnebunesc încercând să suprime ceea ce urmează să citești aici. Toate adevărurile pe care nu vor să le cunoașteți sunt etichetate drept "dezinformare", în timp ce minciunile și propaganda promovate de establishment primesc calificativul de "fapte". Mai jos prezint 14 adevăruri puternice, dezvăluind de ce forțele antiumane lucrează cu atâta disperare pentru a împiedica rasa umană să învețe aceste principii profunde care pot face diferența între a fi înrobit sau liber:

1) Dumnezeu este real, există o forță creativă și inteligentă care transcende cosmosul și care are un scop pentru existența ta. Dacă nu realizezi că ai fost creat cu un scop, atunci viața ta pare lipsită de sens și ești deconectat de însăși forța care te-a adus la existență.

2) Dumnezeu și Mama Natură au creat deja toate medicamentele de care ai nevoie, în mod gratuit - fiecare leac există deja, inclusiv leacurile pentru cancer, iar acestea sunt depuse în lumea naturală din jurul nostru, așteptând doar să fie recoltate și desfășurate în beneficiul umanității. Întregul scop al establishmentului medical (FDA, CDC, AMA etc.) este de a încerca să vă facă orbi față de medicina naturală care face ca medicamentele toxice ale Big Pharma să fie depășite.

3) Tehnologiile pentru energie "gratuită" nelimitată există deja și au fost ascunse omenirii, la fel cum ivermectina a fost ascunsă omenirii pentru a maximiza numărul de victime ale COVID. Globaliștii știu că, dacă energia este abundentă și accesibilă, omenirea nu poate fi înrobită cu ușurință. Așa că ei lucrează pentru a suprima tehnologiile energetice libere, în timp ce distrug infrastructura energetică convențională pentru a crea penurie de energie.

4) Noi nu suntem prima civilizație avansată de pe planeta Pământ, nici din sistemul nostru solar. De asemenea, nu vom fi nici ultimii. Unele civilizații anterioare aveau probabil domenii de tehnologie și înțelegere spirituală care le depășesc cu mult pe ale noastre.

5) Establishmentul aflat la putere este un cult satanic, care sacrifică copiii, un cult al răului pur, care își menține puterea prin propagandă, cenzură și tipărire de bani, în timp ce se hrănește cu sângele copiilor. Sacrificiul ritualic al copiilor este tolerat de FDA, care, de fapt, angajează oameni pentru a recolta capete și alte organe de la copii umani avortați, pentru a continua experimentele cu "șoareci umanizați", printre alte monstruozități.

6) Globaliștii au studiat neurologia rasei umane și acum conduc programe de control care deturnează neurologia creierului pentru a obține supunere. Este un "hack" global al umanității. Una dintre metodele folosite se numește "conformare socială" și se bazează pe determinarea unor grupuri mari de oameni să creadă minciuni scandaloase. Acest lucru îi determină pe mulți oameni să se alăture mulțimii, în loc să își exercite propriul discernământ rațional. De exemplu, întregul "cult trans" este împins folosind tehnici de conformare socială / conformitate socială care încearcă să convingă oamenii că este în regulă să mutileze organele genitale ale unor copii nevinovați.

7) Vaccinurile moderne sunt concepute pentru a realiza depopularea globală și nimic altceva. Întreaga poveste a vaccinurilor este o minciună vicioasă pentru a justifica injectarea continuă de arme biologice în miliarde de oameni. Convingerea oamenilor să fie injectați cu arme mortale este mai ușoară pentru globaliști, în comparație cu desfășurarea unei campanii de exterminare cinetică, cum a fost cea din timpul Holocaustului.

8) Lipsa de resurse este proiectată (hrană, energie, medicamente) pentru a vă menține înrobiți și pentru a funcționa într-o stare constantă de frică. Pe planeta Pământ nu există niciun motiv pentru o penurie de resurse, deoarece hrana, lumina soarelui, apa, semințele, căldura și multe altele sunt toate abundente și chiar create gratuit de natură. Numai prin campanii deliberate de creare a unei penurii artificiale pot globaliștii să convingă oamenii să se teamă și să fie ascultători.

9) Mass-media împinge în mod constant ura, deoarece URA este emoția de cea mai joasă vibrație care distrage mintea de la gânduri, ambiții și realizări mai înalte. Scopul mass-mediei este de a îndepărta populația de pace, armonie și realizări, generând panică, sărăcie și violență, astfel încât guvernele să aibă justificarea de a exercita un control mai mare asupra vieții cetățenilor.

10) Alimentele sunt otrăvite în mod deliberat pentru a vă menține creierul într-o stare de confuzie și de boală mentală. Acesta este motivul pentru care alimentele umane sunt îmbibate cu pesticide toxice, erbicide, OMG-uri, perturbatori hormonali și metale grele. Nicio specie animală de pe planeta Pământ nu-și hrănește copiii cu otrăvuri, dar instituțiile umane forțează acest lucru asupra maselor pentru a se asigura că niciun copil nu este crescut fără a fi compromis din punct de vedere cognitiv prin expunerea la substanțe toxice.

11) Cu cât este mai mare CO2 în atmosferă, cu atât mai multă hrană este creată gratuit, în întreaga lume. Culturile și copacii iubesc CO2. Terraformarea este atacul asupra atmosferei pentru a obține o foamete globală prin eliminarea CO2 din atmosferă pentru a provoca foamete globală și recolte prăbușite.

12) Sistemul monetar valutar este trucat pentru a se asigura că banii îți sunt furați mereu (și că nu vei putea avansa niciodată) - Kiyosaki spune că bursa este versiunea financiară a "pâinii și circului", oameni care vor rămâne pentru totdeauna prinși în cursa șobolanilor, fără a putea avansa niciodată. Doar aurul, argintul și cripto au un viitor, deoarece orice monedă fiduciară se va prăbuși. Dacă sperați să vă rămână active după prăbușirea dolarului, păstrați-vă activele în autocustodie. Aceasta înseamnă că sunteți în posesia lor. Acest lucru exclude toate depozitele bancare, fondurile de pensii, acțiunile corporative, trezoreriile etc.

13) Extratereștrii sunt reali, iar transferul de tehnologie către oameni este real, dar guvernele râvnesc la această tehnologie pentru ei înșiși, pentru a construi arme și sisteme de control, în loc să o pună la dispoziție în mod deschis pentru abundența umană. Nu suntem singuri în univers.

14) Mintea ta este un transmițător de cunoaștere, iar tu ești o reflectare a puterii lui Dumnezeu. Puterea vocii + intenția ta poate modifica universul. Spune-o și ajuți să o aduci în realitate. Mintea și vocea ta pot literalmente "programa" țesătura cosmosului. Nimeni din cultura mainstream nu vă spune acest lucru, deoarece establishmentul vrea să vă facă să credeți că sunteți neputincioși.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE