Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Giurgiu: O cisterna cu acid sulfuric s-a ciocnit cu un microbuz in care erau 7 persoane

Postat la: 27.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O cisterna cu acid sulfuric inmatriculata in Bulgaria s-a ciocnit, marti dimineata, in localitatea Vadu Lat din judetul Giurgiu, cu un microbuz in care erau 7 persoane. O singura persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Potrivit ISU Giurgiu, in localitatea Vadu Lat un microbuz si o autocisterna s-au ciocnit. In microbuz se aflau 7 persoane, dintre care o singura persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportata la spital inainte de sosirea pompierilor, cu leziuni la picioare. In autocisterna se afla doar soferul, acesta neavand nevoie de ingrijiri.

"Din informatiile pe care le avem se pare ca cisterna transporta acid sulfuric, fara ca partea din spate a acesteia sa fie afectata. Autocisterna este inmatriculata in Bulgaria, iar microbuzul in Romania. Echipajul nostru a intervenit pentru asigurarea masurilor PSI si curatarea carosabilului", au spus reprezentantii ISU.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE