Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ghid de conversație: 5 subiecte facile pe care le poți aborda cu oricine

Postat la: 26.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel puțin o dată în viață fiecare am trecut prin stânjenitorul moment în care nu aveam efectiv ce povesti cu persoana de lângă noi. Fie că ne place sau nu, discuțiile fac parte din viața noastră și trebuie întreținute, din bun simț, respect, colegialitate, prietenie.

În plus, nu se știe niciodată ce informații prețioase putem afla în urma unei discuții ce poate părea banală la început. Vom încerca să detaliem în cele ce urmează 5 subiecte facile care pot fi abordate cu oricine. Sigur, unele se vor potrivi unei anumite categorii de persoane, iar altele sunt ideale pentru altă categorie. Nu uitați că fiecare dintre noi suntem unici, prin urmare și subiectele de interes pot fi diferite. 

Divertisment

Discuțiile despre disvertisment sunt întotdeauna pe placul tuturor. Gama largă de subiecte ce pot fi atinse atunci când ești în trafic alături de cineva, stai la coadă pentru un bilet la film sau mergi într-o călătorie cu trenul sau avionul, va reuși să îți distragă atenția asupra timpului, vei relaționa cu ușurință cu persoana de alături și nu-ți vei da seama cât de repede ai ajuns la destinație sau când ți-a venit rândul atunci când stai la coadă. Dacă aștepți la cinema, poți discuta foarte bine despre filme. Sau despre serialele de pe Netflix. În călătoria cu avionul poți deschide o gamă mult mai largă de subiecte ce țin de divertisment, putând discuta cu interlocutorul tău subiecte mai largi despre sport, spre exemplu. Subiecte și întrebări de genul Care este ultimul film vizionat? De ce îl sau nu-l recomanzi? Ce seriale Netflix bune au mai apărut în ultima perioada? Care este actorul tău preferat? Practici vreun sport? Care este sportivul tău preferat? Ce echipă de fotbal preferi? vor reuși să schimbe atmosfera, destinzând-o. 

Călătorii

Cu toții facem călătorii și reușim să memorăm cele mai frumoase țări și locuri de vizitat, precum și activități atractive, ce ne-au oferit adrenalină și clipe de neuitat. Subiectele de călătorie se pretează perfect atunci când zbori cu avionul sau mergi cu autocarul într-o excursie. Prin întrebări precum Când ai fost în vacanță și ce ai vizitat acolo? Care este cel mai bun hotel la care te-ai cazat? Ce companie aeriană recomanzi pentru a merge în Hawaii? Cum reușești să-ți planifici din timp călătoriile? Ce plaje îți oferă cele mai fine nisipuri? Care sunt destinațiile ideale de călătorie pentru un cuplu în opinia ta? Ce țări călduroase pot vizita atunci când la noi este frig, poți afla o mulțime de informații ce-ți vor fi de un real ajutor în următoarea călătorie. 

Hobby-uri

Un subiect interesant de discuție și care poate fi abordat cu absolut oricine, îl reprezintă hobby-urile. Întotdeauna cei de lângă noi sunt dornici în a-și împătășii pasiunile, arătându-ne în același timp cât sunt de pricepuți. Desigur că și noi facem același lucru, deci nu este de condamnat. Discutând despre pasiunile fiecăruia, vei reuși să-ți cunoști mai bine vecinul, prietenul, colegul. Poți descoperi persoane care se pricep la anumite lucruri și poți învăța de la ele și din pasiunile lor pentru a deveni o persoană mai bună. Prin întrebări precum Ai vreo pasiune? De când practici box-ul? Când ai descoperit că te pasionează calculatoare? De ce iubești drumețiile? Cum ai început să scrii? vei descoperi lucruri interesante și de folos. 

Tendințe 

Un alt subiect facil îl reprezintă discuțiile despre tendințele din acest an. Fie că discuți despre modă, amenajări interioare, muzică, povești, dar și bârfe, vei descoperi o lumea pe care probabil nu o cunoșteai până în momentul de față. Ce piese vestimentare se poartă anul acesta? Ce articole de încălțăminte sunt de evitat? Ce masuta cafea să alegi pentru livingul tău? Cum să-ți decorezi pereții, sunt doar câteva subiecte de conversat, din care poți afla ultimele tendințe în materie de orice și vei fi astfel la curent cu tot ce-i nou. 

Subiecte aleatorii

Poți discuta de viitor, despre mașini, despre călătoriile în spațiu, despre dezvoltarea tehnologiei, despre familie, copii, animale de companie, studii, locuri de muncă, restaurante, iar întrebări precum Cum crezi că o să fie peste 50 de ani? Ce mașină preferi? Ce impresia ți-au făcut mașinile electrice? Ai familie? Cât de mari sunt copiii? Unde sunt la facultate? Unde lucrezi? Ți-ai schimba locul de muncă?, pot deschide o conversație care îți va aduce un viitor prieten, povești cu tâlc, dar și informații prețioase. 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE