Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ghid complet pentru achiziționarea sandalelor de fete sau băieți

Postat la: 01.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sandalele sunt un tip de încălțăminte pentru copii aproape indispensabilă în timpul verii, dar poate fi dificil să găsești o pereche care să țină cont cel mai bine de nevoile individuale ale copilului tău.

Sandalele vin în modele distincte, care diferă foarte mult în ceea ce privește sprijinul pe care îl oferă picioarelor copilului tău. Iată, deci, o serie de sfaturi pentru a te ajuta să găsești cea mai potrivită pereche de sandale pentru fete sau băieți:

Alege întotdeauna sandale pentru fete sau băieți confecționate din materiale moi și confortabile!

Sandalele realizate din piele de vițel reală sunt cele mai bune din acest punct de vedere. Este un material suplu și respirabil, natural, care face ca sandalele să fie moi și confortabile. Sandalele din material sintetic nu permit picioarelor să respire, unii copilași pot experimenta chiar și umflături sau un miros neplăcut.

Este important, mai ales pentru bebeluși, ca sandalele să aibă un călcâi solid și talpă antiderapantă din cauciuc natural, astfel încât sandala să se potrivească bine și copilului să i se asigure o încălțăminte fermă pe toate tipurile de suprafețe.

Nu uita că este foarte important ca cei mici să se poată juca în voie, să se miște liber și să se distreze purtând toată încălțămintea pe care o are în dulap, fără nicio grijă. Acest lucru este valabil și pentru sandalele pentru baieti, pe care copilul tău le poate purta în fiecare zi pe tot parcursul verii, fără să obosească sau să se plângă de dureri de picioare.

Sandale pentru copii mici

Deoarece copiii de până la 2 ani au nevoie de mai mult sprijin și stabilitate, este recomandată o sandală cu vârf închis. Un capac închis oferă mai multă protecție degetelor decât un capac deschis. Dacă sandala se așază strâns pe gleznă și pe picior, atât călcâiele deschise, cât și cele închise pot oferi suportul adecvat.

Sandale pentru copii mai mari

Sandalele deschise sunt ideale pentru copiii mai mari, deoarece oferă o mișcare mai ușoară, iar degetele de la picioare primesc mai mult aer. Dacă optezi pentru o sandală deschisă, este important să fii atent la bretele și dacă acestea oferă suficientă stabilitate și suport.

O pereche de sandale pentru fete și băieți trebuie să ofere suficient spațiu de creștere pentru picior!

Picioarele mici cresc repede. Măsoară lungimea piciorului copilului tău. Asigură-te că măsori ambele picioare, deoarece piciorul stâng și cel drept pot avea lungimi diferite. Începe prin a-l ruga pe cel mic să se așeze lângă un perete, cu greutatea distribuită uniform între ambele picioare. Așază-i apoi călcâiul lipit de perete și o carte pe podea, astfel încât să atingă cel mai lung deget de la picior. Apoi măsoară ambele picioare în centimetri de la marginea peretelui până la punctul pe care l-ai marcat pe carte.

Pentru bebeluși și copii mici, cu vârsta până la 2 ani, este important să nu cumperi sandale prea mari, deoarece acestea le pot inhiba dezvoltarea motrică. Prin urmare, nu trebuie să lași mai mult de 1 cm de spațiu pentru creștere.

În ceea ce privește sandalele închise, este recomandat să lași 1 până la 1,5 cm de spațiu pentru creștere. Pe de altă parte, pentru sandale deschise se recomandă doar 1 cm spațiu pentru creștere.

Lățimea sandalelor pentru fete și băieți este extrem de importantă!

Sandalele sunt realizate cu velcro sau curele cu cataramă care permit ajustarea mărimii, așa că acordă atenție lățimii pentru a obține o potrivire perfectă. Există și opțiuni de mărime pentru picioare înguste, normale sau late.

Întreținerea sandalelor

Cu puțină grijă, sandalele celui mic pot continua să arate grozav toată vara. Este o idee bună să ștergi orice murdărie de pe sandale cu o cârpă umedă. Poți folosi, de asemenea, spray cu ceară de albine pentru a ajuta la păstrarea calității flexibile și a aspectului pielii, dar lustruirea pentru pantofi poate, de asemenea, împrospăta culorile.

Pentru sandalele confecționate din piele întoarsă, produsele de lustruire în formă lichidă pentru pantofi (fie într-o culoare neutră, fie de culoarea sandalelor) sunt cea mai bună modalitate de a le menține aspectul impecabil. De asemenea, este recomandat să folosești o cârpă de piele de căprioară, care perie din nou firele de păr de pe pielea întoarsă înapoi în poziție verticală.

Design excelent și detalii atent selectate pentru sandalele de băieți sau fete

Acum găsești o gamă largă de sandale în diferite culori și modele atât pentru băieți, cât și pentru fete, mari și mici. Ele se bazează pe formă clasică și detalii unice. Materialele naturale combinate cu potrivirea și designul excelent creează perechea perfectă de sandale pe care copilul tău o poate purta confortabil toată vara.

Cât copilul este încă mic, alegerea incaltamintei de copii îți aparține. Poți opta pentru modelele care îți plac ție. Apoi, când cel mic începe să-și exprime opiniile, nu uita să ții cont și de preferințe lui atunci când îi cumperi o nouă pereche de încălțăminte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE