Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gheorghe Dincă îşi bătea soţia constant! Nevasta bărbatului le-a povestit anchetatorilor cum o chinuia!

Postat la: 08.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Din ce în ce mai multe informaţii din complexa anchetă de la Caracal ies la lumină. Este a şasea zi consecutivă de percheziţii la locuinţa suspectului de la Caracal, iar anchetatorii au percheziţionat informatic telefoanele, laptopul şi stick-urile de memorie găsite acasă la Dincă.

Surse din anchetă au dezvăluit noi informaţii din dosar, care conturează şi mai bine profilul psihologic al suspectului de 66 de ani. La dosar se află mărturia terifiantă a soţiei lui Dincă, femeia mărturisind că individul o bătea foarte des. Pe toată durata anchetei, suspectul a fost misogin cu femeile din echipa de investigaţie. Mai mult decât atât, felul în care mecanicul auto a povestit despre violarea şi omorârea celor două fete „arată că Dincă nu consideră femeile decât un obiect al plăcerii masculine". Tot astăzi, cele patru telefoane găsite la locuinţa suspectului din Caracal au fost percheziţionate informatic. La fel s-a întâmplat şi cu laptopul şi stick-urile de memorie, pe acestea din urmă descoperindu-se numeroase filme pornografice. „E un obsedat sexual!", a mărturisit unul dintre anchetatori.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE