Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gheorghe Dincă despre violurile din casa sa: Luiza Melencu l-a bătut pe Ștefan Risipițeanu

Postat la: 10.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bestia de la Caracal face noi mărturisiri picante. Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor mai multe detalii despre ce s-a întâmplat în casa lui după ce a răpit-o pe Luiza Melencu. Acesta a povestit ca tânăra l-ar fi bătut pe Ștefan Risipiceanu, complice de-al lui Gheorghe Dincă, pe care DIICOT l-a reținut pentru viol.

I-am zis lui Fănică să dea geaca jos, am dezvelit-o și Fănică a încercat să o tragă de picioare pentru că le avea strânse în pat. L-am ajutat eu să o dau la capătul patului, cum făcusem și eu. Atunci, Fănică a început să-i bage degete în (...). Luiza a dat cu piciorul și l-a trântit jos pe Fănică, că și așa se ținea din puțin, fiind și băut. S-a sculat de jos și i-a dat un pumn în burtă. Lăsându-și pantalonii jos, a intrat între picioarele Luizei, mușcând-o de burtă. Eu eram la capul ei cu mâinile la (...) sărutam încontinuu", a spus monstrul din Caracal, conform Cancan.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE