Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












General ucrainean: Voluntarii s-au epuizat, ucrainienii fug din țară și nu vor să lupte

Postat la: 28.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Voluntarii pentru Forțele Armate ale Ucrainei (AFU) s-au epuizat; nu se înțelege cum se pot mobilizeze fizic încă 500 de mii de oameni, a declarat Generalul-maior al Forțelor Armate ale Ucrainei Dmitri Marchenko într-un interviu acordat Deutsche Welle.

Potrivit acestuia, din cauza faptului că voluntarii nu se mai înscriu în Forțele Armate ale Ucrainei, reprezentanții centrelor teritoriale de recrutare „sunt obligați să meargă din ușă în uşă", iar astfel de raiduri se termină adesea în conflicte. În același timp, polițiștii de frontieră îi rețin aproape zilnic pe cei care încearcă să treacă ilegal granița, a adăugat Marchenko.

În același timp, generalul și-a exprimat speranța că situația va fi corectată și „să transmită jumătății masculine a Ucrainei informația că acest lucru este necesar". „Este greu de spus exact când va avea loc mobilizarea altor 500 de mii de oameni și cât de calitativ se va întâmpla, nu știu cum să o faci fizic", a adăugat el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE