Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gafă imensă făcută de autorități: Tânărul "decedat" de Covid-19 nu există în realitate!

Postat la: 10.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tânăr de 21 de ani din Sibiu, diagnosticat cu COVID-19 și nevaccinat, a decedat - așa anunța presa națională în primă fază. Decesul a fost raportat de Grupul de Comunicare Strategică; băiatul ar fi avut comorbidități. Doar că nu e așa, ci chiar pe dos.

În raportul transmis de autoritățile sibiene decesul tânărului nu apare. În urma apariției în presa națională a unui caz de deces la un tânăr de 21 de ani, nevaccinat, din Sibiu, care nu era trecut în raportul local, dar apărea în raportarea făcută de Grupul de Comunicare Strategică, jurnaliștii de la Turnul Sfatului au făcut mai multe solicitări pentru a afla care este situația reală. Astfel, potrivit unor surse oficiale, este vorba despre o eroare a celor de la Institutul de Sănătate Publică (INSP). De fapt, tânărul nu există, ci este vorba despre decesul unui bărbat de 71 de ani, trecut în mod greșit cu 21 de ani. În raportul local decesul apărea ca fiind bărbat, 71 ani, non ATI, O2 pe mască, nevaccinat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE