Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabriela Firea promoveaza segregarea si ii jigneste pe cetatenii de culoare: "Biroul lui Orban era ca un bar de negri!"

Postat la: 09.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabriela Firea in replica pe care i-a dat-o lui Ludovic Orban, dupa ce acesta a acuzat-o ca a distrus Capitala din postura de primar general:

"De când era viceprimar stătea în biroul care era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu țigări, numai cu persoane pestilențiale și văd că domnul Orban nu a făcut niciun efort să depășească acel nivel."

"Barurile de negri au disparut din SUA inca de cand s-a terminat cu segregarea acum peste 50 de ani. Dar e interesant sa vezi cum ditamai primarul unei metropole europene are mentalitatea limitata a unei gospodine din anii '60 din sudul mai putin educat al Americii unde orice persoana care nu-i placea era asociata cu 'negrii murdari'. Acesta e nivelul doamnei Firea si nu vedem vreun efort ca sa il depaseasca. Din pacate, asta a gasit PSD mai bun in pepiniera sa de cadre ca sa conduca un oras de 2 milioane de oameni si un buget de 1 miliard de euro.", este cel mai interesant comentariu care s-a facut pe Facebook pe aceasta tema.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE