Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabriel Stoe a fost demis de la Aeroporturi București. George Alexandru Ivan este noul director general interimar

Postat la: 26.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consiliul de Administrație al Companiei de Aeroporturi București (CAB) a votat joi după-amiază demiterea lui Gabriel Stoe și înclouirea acestuia cu George Alexandru Ivan. Demiterea lui Stoe vine în urma controlului inopinat efectuat joi de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”.

La Aeroportul Internațional „Henri Coandă", ministrul Cuc spune că a găsit „o mizerie de nedescris". Printre neregulile găsite de ministru: mizerie în toalete, ziduri rupte, scări rulante pentru persoane cu dizabilități care nu funcționează și lipsa scaunelor la terminalul Plecări. După controlul de joi dimineață, ministrul Transporturilor a dat vina pe management și a convocat Consiliul de Admnistraţie al aeroportului, urmând ca directorul general interimar al aeroportului, Gabriel Stroe, să fie schimbat din funcţie.

Consiliul de Administrație al Companiei de Aeroporturi București (CAB) a votat astfel demiterea lui Stoe și au decis, cu unanimitate de voturi, ca diretor general interimar să fie George Alexandru Ivan. Acesta va ocupa funcția pentru o perioadă de 4 luni, cu opțiune de prelungire pentru încă 2 luni, potrivit deciziei Consiliului de Administrație.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE