Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fratele lui Emi Pian a spus de ce l-au ucis! Dezvaluiri uluitoare despre moartea liderului Duduienilor: "Sa auda toata lumea ce spun"

Postat la: 11.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Graţian, unul dintre fraţii lui Emi Pian, a declarat, luni seară, la Romania Tv, că fratele lui a fost ucis cu premeditare, după mai multe ameninţări cu moartea.

„Au existat ameninţări, cred că a plecat de un conflict de la Ploieşti, care a avut loc în urmă cu ceva vreme. Ei l-au ameninţat pe fratele meu că îl omoară, pentru nişte bani. Şi văd că s-au ţinut de cuvânt. Poate că puştii ăştia, care erau acolo, au vrut să se afirme şi să omoare pe unul dintre Duduieni. Fratele meu nu a avut cuţit la el. Nu avea de gând să facă scandal. Poliţia ştie mai bine, chiar mulţumesc pentru că ancheta merge bine", a spus Grațian la RomaniaTv.

Graţian a afirmat că a fost și el audiat de polițiști și este pregătit să meargă oricând este nevoie pentru a da declarații. „Nu este scos la înaintare puştiul, el este ucigaşul. Eu mă simt în siguranţă acum, datorită poliţiei. Noi ne supunem legilor", a mai spus fratele lui Emi Pian. Referitor la numărul mare de oameni care au fost prezenți la parasasul lui Emi Pian, Grațian a declarat că a gonit multe persoane din curte.

Despre o posibilă răzbunare pentru moartea fratelui său, Grațian a declarat că nu a vorbit serios, că nu va exista un asemenea act. „Fratele meu a fost ucis cu premeditare, i-a promis de la Ploieşti că îl omoară. Acum trei ani, fratele meu, Elvis, a fost tăiat la gât de cumătrul lui Napi", a mai spus Graţian.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE