Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fraţii lui Emi Pian, reţinuţi 24 de ore pentru tentativă de omor

Postat la: 13.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fraţii interlopului Emi Pian, Ciprian şi Graţian, au fost reţinuţi miercuri de procurorii Parchetului Capitalei, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. De asemenea, în dosar a fost reţinut un alt membru al clanului Duduianu.

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal săptămâna trecută într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv. Cei trei membri ai clanului Duduianu reţinuţi miercuri sunt acuzaţi că au încercat să-l omoare pe Richard Emanuel Gheorghe, după ce acesta din urmă l-a înjunghiat pe Emi Pian.

"La data de 04.08.2020, în jurul orei 02,00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M., cei trei inculpaţi l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenţia de suprimare a vieţii acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele şi cu obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feţei şi braţelor, care au impus internarea sa. Totodată, faţă de cei trei inculpaţi s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive", se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei.

Avocata familiei lui Emi Pian a declarat miercuri că acesta nu era o persoană "agresivă" şi nu a deranjat "absolut niciodată pe nimeni". "Este puţin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuţite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca şi comportament în societate. (...) Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui foloseşte această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, nu are cui să-i folosească lucrul ăsta", a susţinut avocata.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE