Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul ofiter MAI care a infectat zeci de persoane cu COVID-19 a fost externat

Postat la: 06.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ofiter MAI Nelu Lupu, care a mintit ca nu a calatorit in strainatate si care a infectat zeci de persoane cu COVID-19, a fost externat, conform unor surse. Barbatul nu le-a spus, initial, autoritatilor ca a fost plecat in Israel.

Barbatul a fost internat initial la Spitalul de Urgenta "Dimitrie Gerota", unitate medicala care a intrat in carantina totala, din cauza lui. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, saptamana trecuta, ca in spital a fost facuta dezinfectarea si igienizarea, iar activitatea a fost reluata. Cu toate astea, spitalul nu primeste noi pacienti deocamdata.

Barbatul nu a declarat, initial, ca a calatorit in strainatate, iar ulterior autoritatile au stabilit ca el s-a intors din Israel la finalul lunii februarie. Fostul ofiter MAI are deschis pe numele sau un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, dupa ce ar fi infectat zeci de persoane, pacienti si cadre medicale de la Spitalul de urgenta "Dimitrie Gerota".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE