Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul Ministru de Interne, Cristian David, achitat definitiv de Instanța Supremă

Postat la: 25.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Azi, Completul de 5 Judecători ai Înaltei Curți de Casație și Justiție a decis admiterea apelului formulat de Cristian David și a dispus achitarea acestuia pentru infracțiunea de trafic de influență.

Decizia instanței de apel este cu atât mai importantă cu cât fostul ministru a fost arestat preventiv și condamnat la 5 ani închisoare de către instanța de fond.
Pentru a afla mai multe detalii, l-am contactat pe avocatul acestuia, Constantin Florin Durgheu.
- Felicitări pentru răsunătorul succes !
- Vă mulțumesc, dar, pentru a fi corect, trebuie să recunosc faptul că trebuie să împart felicitările cu Flavia Teodosiu, colega mea care, la fel ca și mine, a fost alături de Cristian David încă din faza de urmărire penală !
- Cum comentați decizia de azi ?
- Fără nicio discuție și fără nicio ezitare, este o decizie corectă, din toate punctele de vedere !
Magistrații Completului de 5 Judecători care au dispus achitarea clientului meu, precum și doamna judecător Ioana Bogdan, cea care a avut o opinie separată la fond, în sensul achitării, merită tot respectul pentru faptul că au pronunțat decizia / opinia separată, exclusiv raportat la probele administrate pe parcursul cercetării judecătorești !
- Cum a așteptat Cristian David decizia definitivă și cum a reacționat la aflarea ei ?
- Cristian David a așteptat decizia cu multă speranță și cu credința că, până la urmă, adevărul va ieși la suprafață !
După aflarea soluției, evident a răsuflat ușurat, fiind bucuros de faptul că și-a dovedit nevinovăția.
Vă dați seama ce sentimente îl încearcă în aceste momente pe Cristian David în contextul in care, știindu-se complet nevinovat, a fost reținut, arestat preventiv și, mai mult, condamnat de către instanța de fond la 5 ani închisoare...
Justiția a constatat, într-un final, nevinovăția lui, dar îi poate repara cineva traumele și umilința îndurate din cauza unui dosar format pe probe ticluite?

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE