Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul medic care i-a avut grijă pe Bush, Obama și Trump deplânge starea în care se află Joe Biden: "Vorbim de un declin clar al capacității sale cognitive!"

Postat la: 05.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ronny Jackson a servit ca medic la Casa Albă sub foștii președinți George W. Bush, Barack Obama și Donald Trump. Astfel, el a văzut direct rigorile slujbei de președinte și impactul pe care aceasta îl are asupra președinților de la Washington.

„Am fost medic la Casa Albă pentru trei președinți ai SUA și vă pot spune că ceva nu este în regulă cu starea cognitivă a lui Joe Biden", a spus Jackson într-o postare recentă pe Facebook. Și în iunie 2021, medicul s-a referit la: "Un declin clar al capacității cognitive a lui Biden. Are aproape 80 de ani! Totuși, semnele slăbirii sale asupra realității, incapacitatea lui de a se concentra sau de a vorbi coerent și fața sa adesea confuză ar trebui să ne alarmeze pe toți. Nu pe republicani, nu pe democrați, ci pe fiecare american în parte!"

"În timp ce mass-media continuă să ignore numeroasele exemple ale capacității cognitive scăzute a domnului Biden, o privire asupra ultimelor 10 zile ar trebui să stârnească interes de peste tot. Cazurile de confuzie pot părea a fi exemple minore, dar luați în considerare ce s-a întâmplat în cele 15 luni în care Joe Biden a fost președinte: criminalitatea și inflația au crescut, benzina a depășit acum 4,14 dolari pe galon; președintele a supravegheat o retragere greșită din Afganistan; criza de la granița cu SUA se agravează și este pe cale să explodeze", a mai spus Ronny Jackson, conform Daily Wire.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE