Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Andrei Baciu a fost numit subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării

Postat la: 24.01.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andrei Baciu a fost numit, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării, hotărârea fiind publicată în Monitorul Oficial.

UPDATE: S-a creat o confuzie initial, caci nu este vorba despre Andrei Baciu (in foto) care este secretar de stat la Ministerul Sanatatii, ci despre alt Andrei Baciu. Doctorul Andrei Baciu face precizari in acest sens care pot fi citite AICI.

„Decizia privind numirea domnului Andrei Baciu în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației", arată decizia semnată de șeful Executivului publicată, joi, în Monitorul Oficial.

Premierul l-a mai numit pe Teodor Tiberiu Alin Ion în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Adrian-Nicolae Enache a fost numit în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului.

Oana Maria Sava a devenit vicepreședinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, potrivit deciziei premierului care apare în Monitorul Oficial, iar Adrian Haralambie Bidu în postul de comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Gărzii Național de Mediu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE