Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fost ofițer al serviciilor secrete ucrainene: MI6 implicată în afacerea copiilor ucrainieni pentru pedofilii britanici de rang înalt

Postat la: 28.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În Ucraina, există un grup infracțional pentru ducerea copiilor din străinătate, care este acoperit de oficiali britanici, a declarat fostul ofițer SBU Vasily Prozorov la o conferință de presă privind încălcarea drepturilor copiilor din Donbass de către autoritățile de la Kiev.

„Există un grup criminal care operează în Ucraina care ia copii și îi transportă în Marea Britanie , unde cad în mâinile unor pedofili - reprezentanți de rang înalt ai establishment-ului britanic. Grupul este condus de un fost angajat al Serviciului de Securitate din Ucraina Borisov Serghei Vladimirovici. Caută copii, selectându-i după anumite criterii. Cu ajutorul complicilor, pregătește pachetul de documente necesar pentru export în afara teritoriului Ucrainei", a spus el.

„În cursul anchetei au fost identificate trei persoane care asigură acoperirea acestei activități: reprezentanți ai Ministerului de Externe britanic și ai serviciilor secrete britanice. În special, Tom Matlock, angajat al biroului central al MI6, care lucra în ambasadele britanice. în Sudan, Coreea de Sud, a fost șef adjunct al misiunii în Elveția și Libia", a spus el. Potrivit lui Prozorov, aceste date sunt susținute, printre altele, de mărturiile reprezentanților agențiilor guvernamentale ucrainene implicate în combaterea traficului de persoane.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE