Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Forumul lui Schwab ordonă guvernelor să "aresteze" cetățenii care citesc "știri false" online!

Postat la: 16.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Forumul Economic Mondial a ordonat guvernelor lumii să interzică presa independentă, să facă ilegală citirea surselor de știri care nu sunt de curent majoritar și să umple închisorile cu persoane care împărtășesc opinii sau articole considerate "false" de către așa-numiții verificatori de fapte.

Regimul Trudeau a fost primul guvern controlat de WEF care a scos în afara legii presa independentă, ceea ce înseamnă că in acest moment canadienii care împărtășesc online articole sau postări considerate "false" de către verificatorii de fapte sunt pasibili de arestare și de o pedeapsă mare cu închisoarea.

Legislația lui Trudeau privind cenzura internetului, proiectul de lege C-11, care a devenit lege, după ce senatorii canadieni au votat săptămâna trecută pentru adoptarea acesteia. Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză. Guvernul canadian a fost complet penetrat de WEF.

Națiunea Irlandei, altădată măreață, este, de asemenea, în pericol de a fi cucerită de globaliști. Legiuitorii din Irlanda au adoptat o nouă lege care va face ilegală vizualizarea sau partajarea de către cetățeni a oricărui conținut media non-mainstream pe telefoanele și dispozitivele lor informatice.

Noua legislație înseamnă că orice lucru vizualizat online care a fost considerat "plin de ură" de către verificatorii de fapte va duce la închisoare pentru cei care l-au vizualizat sau împărtășit. George Orwell ne-a avertizat că, într-o zi, elita autoritară va încerca să ne aresteze pentru gândurile pe care le avem.

Paul Murphy s-a ridicat cu curaj în parlamentul irlandez și a denunțat noua lege ca legiferând "crime de gândire" în Irlanda. Noua legislație din Irlanda a stârnit o controversă masivă, multe persoane declarând că este un atac la adresa libertății de exprimare. Și nu se înșeală. Națiuni precum Irlanda au fost cândva mândre, patriotice și creștine. Acum, ele sunt conduse de globaliști obedienți față de WEF.

Actualul Taoiseach (sau prim-ministru) irlandez Leo Varadkar a fost un câștigător șocant al alegerilor din 2017. Nu este o coincidență faptul că a fost numit Tânăr Lider Global WEF cu un an înainte. Globaliștii încearcă acum să ne vândă conceptul de cetățean global. Dar, înainte ca cineva să se înscrie, ar trebui să citească neapărat textul cu litere mici.

Occidentul și-a pierdut rădăcinile în creștinism, iar agenda globalistă a WEF este înlocuitorul. Potrivit WEF, a sosit o nouă religie mondială unică, care unește întreaga umanitate în închinarea la altarul științei climei, al tehnocomunismului și al eugeniei. Dumnezeu, Iisus și creștinismul sunt "știri false" care trebuie să fie respinse de omenire.

Dacă vi se pare greu de crezut că WEF-ul lui Klaus Schwab ar merge atât de departe, este clar că nu ați fost atenți la evoluțiile din ultima vreme. Blasfemia nu se oprește aici. Yuval Noah Harari, mâna dreaptă a lui Klaus Schwab, a anunțat că WEF a avut atât de mult succes în planurile sale încât va transforma oamenii în zei.

De asemenea, WEF este din ce în ce mai ostil creștinismului și religiilor majore. Dacă citiți puțin printre rânduri, este clar că WEF încearcă în mod conștient să îl înlocuiască pe Iisus. Știm deja cum va arăta peisajul mediatic atunci când WEF va fi terminat de creat după propria lor imagine - pentru că ei ne-au spus.

WEF a instruit principalele instituții media și jurnaliști să "înceteze și să renunțe" să relateze despre orice lucru care pune la îndoială agenda Davos și să se concentreze în schimb pe probleme mai importante, cum ar fi "schimbările climatice" și "dezinformarea online".

Adrian Monck, directorul general al WEF, i-a criticat pe politicienii care au pus la îndoială propunerile politice ale organismului globalist, în special în Canada, unde a avut loc o dezbatere națională privind controlul tot mai mare al WEF asupra regimului Trudeau.

Potrivit lui Monck, oricine pune la îndoială ceva din ceea ce spune sau face WEF lansează dezinformări. Și știm ce vrea să facă WEF cu persoanele care împărtășesc opinii sau articole considerate "false" de către verificatorii de fapte.

"Din păcate, Canada a fost unul dintre acele locuri în care... există o vulnerabilitate la dezinformare. Este o societate deschisă. Și... acest filon special de dezinformare a ajuns în mainstream", a declarat Monck într-un interviu acordat sâmbătă la emisiunea The House de la CBC Radio.

"Canada ar trebui să vorbească despre o mulțime de lucruri în acest moment. Nu ar trebui să vorbească cu adevărat despre Forumul Economic Mondial cu sediul aici, la Geneva."

Cu excepția faptului că Forumul Economic Mondial cu sediul la Geneva trage sforile marionetelor din parlamentul canadian. Klaus Schwab s-a lăudat că a "pătruns" în guvernul canadian cu tinerii săi lideri globali, inclusiv cu prim-ministrul și viceprim-ministrul, printre alții.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE