Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Forumul Economic Mondial accelerează planul pentru o foamete globală: 13 națiuni sunt de acord să desființeze fermele agricole!

Postat la: 04.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Global Methane Hub a anunțat, într-un comunicat de presă din 17 mai, că miniștrii agriculturii și mediului și ambasadorii din 13 țări, inclusiv din Statele Unite, au semnat un angajament de abolire a fermelor agricole:

"În aprilie 2023, Global Methane Hub a colaborat cu ministerele agriculturii din Chile și Spania pentru a convoca prima reuniune ministerială globală privind practicile agricole pentru reducerea emisiilor de metan. Ministrul a reunit membri guvernamentali de rang înalt pentru a împărtăși perspectivele globale privind reducerea metanului și sistemele alimentare cu emisii reduse. Reuniunea a condus la o declarație în care națiunile s-au angajat să sprijine eforturile de îmbunătățire a calității și cantității și a accesului la finanțare pentru măsurile de adaptare la schimbările climatice și de atenuare a acestora în sectoarele agricol și alimentar și să colaboreze în ceea ce privește eforturile de reducere a emisiilor de metan în agricultură și în sistemele alimentare."

Printre participanții la conferință s-au numărat Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură, Coaliția pentru Climă și Aer Curat, Institutul Interamerican pentru Cooperare în Agricultură, Banca Mondială, Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică și Banca Interamericană de Dezvoltare.

Banca Mondială a publicat la 22 mai, o carte albă intitulată Food Security Update: World Bank Response to Rising Food Insecurity. La randul lui, directorul Programului alimentar mondial al Națiunilor Unite a lansat, de asemenea, începând cu luna septembrie a anului trecut, avertismente grave cu privire la o viitoare foamete globală.

"Sistemele alimentare sunt responsabile pentru 60% din emisiile de metan", a declarat Marcelo Mena, director executiv al Global Methane Hub. "Felicităm țările care doresc să preia conducerea în ceea ce privește atenuarea metanului din sistemele alimentare și ne confirmăm angajamentul de a sprijini acest tip de inițiativă cu programe care explorează tehnologiile promițătoare de atenuare a metanului și cercetarea de bază a mecanismelor de atenuare a metanului pentru a crea noi tehnologii."

John Kerry, consilierul pe probleme de clima al lui Joe Biden, este, de asemenea, foarte entuziasmat de scoaterea din circuitul agricol a unor terenuri agricole valoroase și productive, de reducerea dimensiunii turmelor de bovine și de predarea sistemelor noastre de producție alimentară unor tehnocrați și globaliști care oferă promisiuni vagi de "noi tehnologii".

Potrivit Agenției pentru Protecția Mediului din SUA, SUA este ocupată cu încercarea de a reduce emisiile de metan nu doar în America, ci în întreaga lume, precizând pe site-ul său: "Statele Unite asigură conducerea, finanțarea și expertiza tehnică cheie pentru eforturile internaționale de reducere a emisiilor de metan, ceea ce a dus la peste 1.140 de proiecte de reducere a metanului prin intermediul GMI începând cu 2021".

Administrația Biden intenționează să cheltuiască 1,5 milioane de dolari din fondurile contribuabililor pentru un program menit să "împuternicească" femeile activiste în domeniul schimbărilor climatice în societatea "patriarhală" din nordul Kenyei, arată documentele analizate de Washington Free Beacon.

John Kerry a declarat: "Atenuarea metanului este cea mai rapidă cale de a reduce încălzirea pe termen scurt. Alimentația și agricultura pot contribui la un viitor cu emisii reduse de metan prin îmbunătățirea productivității și a rezilienței fermierilor. Salutăm participarea miniștrilor agriculturii la punerea în aplicare a Angajamentului global privind metanul."

În comunicatul de presă din 17 mai se mai precizează că: "Conferința s-a axat pe desfășurarea de practici, inovații și tehnologii bazate pe știință, în conformitate cu producția alimentară durabilă...".

Națiunile care au semnat acest angajament de a-și transforma politicile agricole sunt: Statele Unite, Argentina, Australia, Brazilia, Burkina Faso, Chile, Republica Cehă, Ecuador, Germania, Panama, Peru și Spania.

Guvernul Spaniei va organiza o a doua conferință în 2024 pentru a monitoriza și a avansa eforturile de implementare legate de această declarație și pentru a încuraja mai multe țări să se alăture, potrivit comunicatului de presă din 14 mai.

Pentru a salva planeta de emisiile care provin de la flatulentele de vacă, ei susțin că este necesar "să forțăm fermierii să schimbe modul în care se ocupă de agricultură, transformându-și terenurile și efectivele de animale în metode mai inovatoare și practici bazate pe știință". Aceste metode vor trebui să fie implementate nu doar în ferme, ci în toate "sistemele alimentare".

Putem presupune, din acest limbaj, că printre practicile avute în vedere se numără înlocuirea unei părți importante a stocurilor de bovine de carne de vită și de lapte, de carne de porc și de pui, pe care populațiile se bazează pentru proteine, cu larve de insecte, viermi de făină, greieri etc.

ONU, Forumul Economic Mondial și alte ONG-uri promovează de ani de zile dietele fără carne și consumul de proteine din insecte, iar miliardarii au investit în fabrici masive de insecte care se construiesc în statul Illinois, în Canada și în Olanda, unde viermii de făină, greierii și alte insecte vor fi procesate ca aditivi care vor fi introduși în alimentație, adesea fără etichete clare care să informeze oamenii despre ce anume mănâncă. De asemenea, Bill Gates se asociază cu alți miliardari pentru a investi în producția de carne cultivată în laborator, un proces care presupune folosirea celulelor canceroase de la vaci, găini și porci pentru a crește rapid carne artificială.

Fermierii vor fi din ce în ce mai mult forțați să își părăsească terenurile, așa cum se întâmplă deja în Olanda, care este al doilea exportator net de alimente din lume, după Statele Unite.

Toate acestea se vor adăuga la o foamete care se apropie, cum nu a mai văzut niciodată actuala generație de oameni de pe pământ. Totul este plănuit de mai multa vreme, se pare. Globaliști precum Dennis Meadows, autorul cărții "The Limits to Growth" (Limitele creșterii) din 1972, susținută de Clubul de la Roma, ne-a informat despre planurile globaliștilor de a depopula drastic pământul. Comentariile sale din videoclipul de mai jos au fost făcute, cred, în 2017.

De asemenea, am relatat pe larg despre previziunile lui Deagel, care a prognozat o reducere de aproape 70% a populației Americii până în 2025, cu scăderi demografice la fel de drastice pentru Marea Britanie, Germania, Canada, Australia și alte țări aliate la NATO.

Războiul împotriva hranei este foarte asemănător cu ceea ce se întâmplă în sectorul energetic, unde guvernele colaborează cu marile companii pentru a transforma toate mijloacele de transport din cele pe gaz în cele electrice, ceea ce înseamnă că mult mai puțini oameni își vor putea permite mașini electrice și, chiar dacă și le pot permite, utilizarea acestor mașini va fi mult mai strict monitorizată și controlată din cauza necesității unor stații de încărcare care se bazează pe o rețea electrică deja suprasolicitată. Dacă nu vă puteți încărca mașina atunci când doriți, ci doar atunci când vi se permite, înseamnă că ați cedat libertatea de mișcare autorităților de reglementare a acestor stații de încărcare.

În industria alimentară, Big Agriculture va conlucra, de asemenea, cu guvernele lumii pentru a produce mult mai puțină carne de vită, de pui și de porc, înlocuind proteinele cu insecte și carne falsă cultivată în laborator, ale cărei efecte asupra sănătății sunt în mare parte necunoscute.

Aceste schimbări au fost deja expuse din plin în Olanda, unde guvernul a generat o controversă intensă prin lansarea unui plan de reducere a efectivelor de animale cu până la 50% și de reducere a utilizării îngrășămintelor cu azot cu 30%. Oricât de mult ar vorbi despre "inovație" și "noi tehnologii", nu poți să reduci efectivele de animale și să reduci utilizarea îngrășămintelor și apoi să pretinzi că fermele tale vor fi "mai productive". 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE