Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Focuri de armă în București! Un bărbat care circula fără permis, prins de polițiști

Postat la: 16.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost prins de oamenii legii conducând fără carnet, individul fiind somat de oamenii legii să oprească mașina la al cărui volan se afla cu un foc de armă, incidentul având loc în București, informează Poliția Capitalei.

"În data de 15 decembrie, în jurul orei 19.00, un echipaj din cadrul Secției 19 Poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat un autoturism cu numere de înmatriculare străine. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto a refuzat și a continuat deplasarea", conform oficialilor din cadrul Poliției Capitalei.

Oamenii legii au plecat în urmărirea autoturismului, iar șoferul a abandonat mașina și a fugit. "S-a continuat urmărirea bărbatului, iar unul dintre polițiști, după somația legală, a tras foc în plan vertical", menționează sursa citată. Bărbatul a fost imobilizat și dus la sediul Secției 19 Poliție. Individul de 32 de ani nu deține permis de conducere, arată Poliția Capitalei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE