Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Firea fuge iarasi de 10 august si-l deleaga tot pe Badulescu sa spele rufele murdare

Postat la: 09.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabriela Firea dispare din peisaj si anul acesta de 10 august, la fel cum a facut-o si anul trecut, cu prilejul mitingului Diasporei, care a degenerat in actiuni violente ala jandarmeriei fata de manifestanti. Si anul acesta, de 10 august, este anuntat un miting de amploare.

Atunci, ca si acum, Firea l-a delegat pe Aurelian Badulescu, viceprimar, sa-i preia atributiunile. Anul trecut, Firea a bagat-o la inaintare si pe Speranta Cliseru, pe atunci prefect al Capitalei, provenita din pepiniera lui Florentin Pandele (a fost si prefect de Ilfov, la dispozitia sotului Gabrielei Firea), cea care impreuna cu Carmen Dan au executat ordinele lui Liviu Dragnea de a-i snopi in bataie pe manifestanti si de a-i gaza cu gaze toxice de lupta.

La fel ca dată trecută, îi deleagă și acum lui Bădulescu atribuțiile pe ordine publică. Dar ce să vezi, atribuțiile de primar pot ajunge chiar mai jos, la Șeful Poliției Locale. Asta dacă și Bădulescu alege să dispară și el ca măgarul în ceață! Daniel Rasica, actualul sef al Politiei Locale Bucuresti a fost si el Prefect de Ilfov, imediat dupa Speranta Cliseru, si este tot omul lui Pandele, din aceeiasi pepiniera. A fost si un controversat consul la Kiev.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE