Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fetița a fost găsită: UNDE a petrecut noaptea copila de 10 ani

Postat la: 27.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pentru căutarea fetiței au fost mobilizați peste 30 de polițiști din cadrul IPJ Botoșani, alături de jandarmi și polițiști locali. Fetița a fost găsită în zona ANL Cișmea, în apropierea locuinței colegei la care mersese după cursuri.

În acest moment, se află la secția de Pediatrie a Spitalului Mavromati pentru evaluare, urmând a fi reintegrată în familie. De asemenea, vor fi informați și specialiști ai Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani. Fetița a povestit că peste noapte a stat într-un balcon deschis al unui imobil.

Amintim că, aseară, la ora 22.15, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată prin apel 112 de către C.D., de 26 de ani, din municipiului Botoşani, despre faptul că fiica sa de 10 ani, elevă la o şcoală din localitate, a terminat cursurile la ora 12.00 şi, până la efectuarea apelului, nu a ajuns la domiciliu. Din primele verificări a rezultat că minora, după ce a plecat de la şcoală, s-a plimbat prin zona adiacentă cu mai multe colege şi spre seară a mers în vizită la familia uneia dintre ele. În jurul orei 20.00 minora a plecat singură din acea locuinţă, spunând că merge acasă. Părinţii spun că de la ora 13.00, când au văzut că fetiţa nu a ajuns acasă, au căutat-o prin zonele frecventate de aceasta şi la prieteni, dar fără rezultat, şi atunci au apelat la 112.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE