Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Femeie gasita moarta cu mainile legate la spate și urme de violenta descoperite pe corp

Postat la: 08.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii constanteni au deschis o ancheta dupa ce o femeie in varsta de 50 de ani a fost gasita decedata intr-o locuinta din Cernavoda, aceasta avand mainile legate la spate si urme de violenta pe corp, existand suspiciuni de omor.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea a anuntat ca pompierii au fost solicitati joi, 8 aprilie, in jurul orei 9.00, prin apel la 112, sa intervina pentru deblocarea unei usi in Cernavoda.

"La fata locului s-au deplasat colegii de la Detasamentul Cernavoda cu o autospeciala de stingere si o autospeciala de descarcerare, si de asemenea in sprijin o ambulanta SAJ. Sositi la fata locului, pompierii au deblocat usa cu mijloacele din dotare si in casa a fost gasita o persoana de sex feminin, in varsta de aproximativ 50 de ani, care a fost declarata decedata", a transmis ISU Dobrogea.

Reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au precizat pentru News.ro ca in aceasta cauza sunt suspiciuni de omor, victima fiind gasita cu mainile legate la spate, iar pe corp existand urme de violenta. Procurorii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile in care femeia si-a pierdut viata.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE