ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Fata milionarului din Arad, ucis într-un atentat cu bombă, neagă orice implicare în asasinat. Ce le-a spus Laura Crișan reporterilor la ieșirea din sala de judecată

Postat la: 25.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dusă joi seară, 24 octombrie, împreună cu presupușii săi complici, în fața judecătorilor, după ce procurorii au solicitat emiterea unui mandat de arestare preventivă, Laura Crișan a fost eliberată de judecători, la fel și cei doi bărbați, toți trei urmând a fi judecați în stare de libertate.

La ieșirea din sala de judecată, Laura Crișan a respins acuzațiile conform cărora și-ar fi ucis tatăl. În plus, fiica omului de afaceri ucis la Arad în urmă cu trei ani a afirmat că nu a transferat nicio sumă de bani în conturile celor doi bărbați care sunt suspectați împreună cu ea în acest caz, relatează g4media.ro.

Femeia le-a spus reporterilor că este dreptul ei să retragă orice sumă de bani din conturile sale, inclusiv cea invocată de procurori, peste 100.000 de euro. "O să fac o notă cu ce am făcut cu ei și o să o depun", a adăugat Laura Crișan. De asemenea, întrebată dacă are conștiința împăcată, suspecta a răspuns scurt: "Da".

Anchetatorii susțin că Laura Crișan a fost cea care a ordonat asasinarea tatălui său, având sprijinul altor trei bărbați. Dintre aceștia, doi au fost aduși miercuri, 23 octombrie, la București, unde au fost reținuți. Al treilea a depus declarații la Arad și a rămas acolo, fiind cercetat în stare de libertate în prezent. Omul de afaceri Ioan Crişan a murit, pe data de 29 mai 2021, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din orașul Arad.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE