ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Fată de 13 ani, din Gorj, însărcinată cu preotul al satului. Cum a fost „ademenită" minora

Postat la: 18.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O minoră în vârstă de 13 ani a rămas însărcinată cu fostul preot al unui sat din județul Gorj. Adolescenta i-a povestit mamei sale abia după trei luni. Bărbatul are 47 de ani, este divorțat și a rămas în slujba bisericii, fiind dascăl.

Fostul preot ar fi convins-o pe fată să urce în maşina lui şi a dus-o într-o zonă neiluminată şi fără case, unde a întreținut relații sexuale cu ea. Fata este elevă în clasa a VII-a și locuiește cu mama sa, tatăl fiind plecat la muncă în afara țării. Poliția a întocmit un dosar penal pe numele fostului preot și face cercetări pentru infracțiunea de viol.

Conform legii în vigoare, orice act sexual comis de o persoană adultă cu un minor care nu a împlinit 16 ani se va considera viol şi se va pedepsi cu închisoarea de la 7 la 12 ani şi cu interzicerea exercitării unor drepturi, cu excepţia cazului în care diferenţa de vârstă între persoana respectivă şi victimă nu depăşeşte cinci ani, potrivit Codului Penal în vigoare. Ancheta demarează în baza unei plângeri penale depusă de partea vătămată/părinte sau tutore în cazul minorilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE