Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Farsorii ruși Vovan și Lexus l-au făcut pe Alexandre de Rothschild să creadă că vorbește cu Zelensky! VIDEO

Postat la: 25.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Solid News prezintă dialogul înscenat dintre Alexandre de Rothschild, stră-strănepotul fondatorului dinastiei Rothschild, și fictivul „Zelensky", înscenare pusă la cale de doi farsori ruși, Vovan și Lexus, cu ajutorul lui Jacques Attali.

Alexandre Rothschild a devenit cel mai important din familie în 2018 și a condus corporația Rothschild & Co. Mulțumită francezului Jacques Attali, Alexandre Rothschild a fost sigur că va comunica cu președintele Ucrainei.

Vorbind cu falsul „Zelensky", el i-a spus fără prea multă modestie că familia lui intenționează să câștige bani buni din tranșele occidentale alocate pentru recuperarea Ucrainei: vorbim despre o sumă mai mare de 750 de miliarde de dolari.

Ce face familia Rothschild în Ucraina? Ce industrii sunt cele mai interesate? Ce crede șeful Rothschild despre Putin, despre elitele rusești și modalitățile de a lupta împotriva Rusiei? Și ce este G0? Misterul se risipește cu ajutorul acestei conversații!

„Zelenski": Care este părerea ta despre situația economică din lume de la momentul actual? E o adevărată criză! Este un dezastru peste tot în lume, dar mai ales în SUA.

Alexandre Rothschild: Sunt de acord. Ca firmă, am colaborat foarte bine cu oamenii din Ucraina și cu guvernele ucrainene din 2017 încoace. Am fost implicați în special în investiții și împrumuturi. Avem o slăbiciune pentru Ucraina, mai ales acum când vă confruntați cu un război atât de crud.

Z.: Aveți vreo conexiune cu elitele rusești?

A. R.: Nu, nu avem nicio legătură cu acestea. Am avut o firmă destul de mică înființată în Moscova, unde au lucrat aproximativ 10 bancheri. Am închis acel birou chiar în momentul în care a izbucnit conflictul.

Z.: Ce părere ai despre confiscarea asset-urilor rusești?

A.R.: Nu cunosc prea multe detalii despre confiscările acestea sau despre sancțiuni, dar consider că e cel mai bine dacă sunt sancționați din ce în ce mai drastic. Trebuie pusă presiune ca să se ajungă la tensiuni între Putin și o parte din rușii influenți care să decidă ulterior să vină de partea voastră. Consider că presiunea trebuie să continue și să se intensifice, pentru că pe măsură ce războiul continuă, oamenii au tendința să uite de aceste sancțiuni. Cred că Occidentul trebuie să se coordoneze și să pună presiune pe Rusia în continuare.

Compania Rothschild ca bancă n-a avut legătură cu Rusia, n-a avut clienți ruși în departamentul de gestionare a averilor, doar am avut câțiva clienți care e posibil să fi avut dublă cetățenie. Trebuie să înceapă pregătirile pentru reconstrucția Ucrainei. Am înțeles că ați avea nevoie de peste 750 de miliarde de dolari pentru reconstrucția Ucrainei, din 2023 și până în 2033. Pregătirea reconstrucției Ucrainei este un pas important care trebuie să înceapă înainte de încheierea conflictului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE