Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Expert: "Netanyahu a fost învinuit de mulți israelieni. A adus Israelul în tulburări doar pentru a scăpa de condamnarea pentru acuzații de luare de mită"

Postat la: 12.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Problemele premierului israelian Benjamin Netanyahu pe plan intern ar fi putut juca un rol în atacul mortal al Hamas de sâmbătă, au declarat experții pentru Al Jazeera.

„Netanyahu a adus Israelul în tulburări interne doar pentru a scăpa de condamnarea pentru acuzații de luare de mită. Încercarea sa de a anula sistemul judiciar, de a anula statul de drept israelian și deturnarea sa de la serviciile de securitate au însemnat că tulburările interne ar putea fi exploatate de Hamas", a declarat Scott Lucas, profesor de politică americană și internațională la University College Dublin.

„Nu spun că acesta este singurul motiv pentru care Hamas a atacat, ci este unul dintre motivele pentru care ar putea ataca. Netanyahu a fost învinuit de mulți israelieni, inclusiv de israelieni care l-au susținut în trecut. Cred că va trebui să meargă de dragul Israelului", a adăugat el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE