Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Executare in stil mafiot in apropierea Capitalei! A fost impuscat in cap

Postat la: 06.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un barbat a fost executat in plina strada in apropiere de Capitala. Atacul a avut loc noaptea trecuta in Magurele si a fost anuntat la 112 de o femeie care a gasit in fata portii un barbat mort, dupa ce anterior auzise doua focuri de arma.

In aceasta dimineata, in jurul orei 03:17, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a fost sesizat de catre o femeie, cu privire la faptul ca, in timp ce se afla in comuna 1 Decembrie din orasul Magurele a auzit 2 focuri de arma si a gasit in fata portii o pesoana inconstienta, de sex masculin.

La fata locului s-au deplasat de indata politistii orasului Magurele, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si Serviciul Arme, Explozibili si Substante Periculoase, precum si ambulanta, care a constatat decesul persoanei prin impuscare. De asemenea, a fost anuntat Servicul de Medicina Legala. In prezent se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat, urmarirea penala fiind in competenta exclusiva a procurorilor de pe langa Parchetul Tribunalului Ilfov.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE