Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Emisiune la un post de radio german numai cu inteligenţă artificială şi fără crainic uman

Postat la: 03.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce s-a folosit inteligenţa artificială pentru a înlocui jurnaliştii în presa scrisă, iată că vine rândul şi audio-vizualului, tot în Germania. Un post de radio va transmite emisiuni producţie proprie fără crainic uman. Compania media germană Audiotainment Südwest a anunţat lansarea unei emisiuni radio cu inteligenţă artificială (AI) şi fără cranici umani.

Directorul companiei, Valerie Weber, a declarat că lansarea este programată pentru această vară europeană şi că noul program AI are un public ţintă situat între 10 şi 40 de ani, familiarizat cu noile tehnologii. Weber a ţinut să precizeze că programul nu reprezintă un înlocuitor pentru o emisiune radio existentă. „Considerăm programul AI ca o extensie a gamei noastre de servicii şi credem că va crea mai degrabă noi locuri de muncă, în special de sprijin tehnic", a spus directorul Audiotainment Südwest, conform Ediţia de dimineaţă. Totuşi, Weber a adăugat că, din motive etice, nu va fi difuzat niciun program care nu este supravegheat de oameni.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE