Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elon Musk sugerează că stopul cardiac a fiului lui LeBron James ar putea fi legată de vaccinul Covid

Postat la: 27.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bronny James, fiul starului NBA Lebron James, a suferit o urgență medicală la antrenamentul de baschet de luni dimineață și a fost transportat de urgență la spital.

Bronny a fost transportat de urgență la terapie intensivă după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament de baschet la USC.

Un purtător de cuvânt al familiei James a declarat: "Ieri, în timp ce se antrena, Bronny James a suferit un stop cardiac. Personalul medical a reușit să îl trateze pe Bronny și să îl ducă la spital. El este acum în stare stabilă și nu mai este la terapie intensivă".

Purtătorul de cuvânt a continuat: "Cerem respect și intimitate pentru familia James și vom actualiza presa atunci când vom avea mai multe informații."

Elon Musk a sugerat că sperietura de sănătate a lui Bronny James ar putea fi legată de vaccinul Covid.

"Nu putem atribui totul vaccinului, dar, în aceeași măsură, nu putem să nu atribuim nimic." a declarat Elon Musk într-un tweet. "Miocardita este un efect secundar cunoscut. Singura întrebare este dacă este rară sau comună".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE