ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Elon Musk promite că va acorda în fiecare zi un premiu de 1 milion de dolari. Cum poate pune cineva mâna pe o grămadă de bani

Postat la: 20.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Milionarul Elon Musk a promis sâmbătă că va oferi 1 milion de dolari în fiecare zi până la alegerile din noiembrie unei persoane care va semna petiția sa online de susținere a Constituției SUA.

Musk nu a pierdut timpul, acordând un cec de 1 milion de dolari unui participant la evenimentul său din Pennsylvania, menit să mobilizeze susținătorii republicanului Donald Trump. Câștigătorul a fost un bărbat pe nume John Dreher, potrivit personalului evenimentului, potrivit Reuters.

„Apropo, John nu avea nicio idee. Deci, oricum, cu plăcere", a spus fondatorul Tesla, în timp ce îi înmâna cecul lui Dreher.

Banii sunt cel mai recent exemplu de utilizare de către Musk a averii sale extraordinare pentru a influența cursa prezidențială strâns disputată între Trump și rivala sa democrată Kamala Harris.

Musk a înființat America PAC, o organizație de acțiune politică pe care a fondat-o în sprijinul campaniei prezidențiale a lui Trump. Grupul ajută la mobilizarea și înregistrarea alegătorilor în statele în curs de luptă, dar există semne că are probleme în a-și atinge obiectivele.

Evenimentul de la Harrisburg este al treilea în tot atâtea zile în Pennsylvania, unde Musk descrie alegerile din noiembrie în termeni duri și îi încurajează pe susținători să voteze devreme și să-i determine și pe alții să facă la fel.

El a declarat sâmbătă că, dacă Harris câștigă, vor fi „ultimele alegeri", sugerând că SUA nu vor mai exista. De asemenea, el a mai spus că cele două tentative de asasinat împotriva lui Trump dovedesc că acesta deranjează și răstoarnă status quo-ul în moduri în care Harris nu o va face.

Petiția pe care Musk le cere oamenilor să o semneze spune: „Primul și al doilea amendament garantează libertatea de exprimare și dreptul de a purta arme. Prin semnarea de mai jos, îmi promit sprijinul pentru Primul și Al Doilea Amendament".

Participanții la evenimentul de sâmbătă au trebuit să semneze petiția, care permite America PAC să obțină datele de contact ale mai multor potențiali alegători pe care îi poate convinge să se prezinte la urne pentru Trump.

Musk, clasat de Forbes drept cea mai bogată persoană din lume, a furnizat până în prezent cel puțin 75 de milioane de dolari către America PAC, conform declarațiilor federale, ceea ce face din acest grup o parte crucială a încercării lui Trump de a recâștiga Casa Albă.

Antreprenorul care se află în spatele constructorului auto Tesla (TSLA.O) a sprijinit din ce în ce mai mult cauzele republicane și anul acesta a devenit un susținător declarat al lui Trump.

La rândul său, Trump a declarat că, dacă va fi ales, îl va numi pe Musk la conducerea unui guvern.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE