Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elon Musk despre fiul lui Soros: "Distrugerea siguranței publice prin finanțarea procurorilor Woke trebuie să înceteze. El urăște umanitatea!"

Postat la: 16.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Wall Street Journal, într-un articol care îl prezintă pe Alexander Soros, fiul în vârstă de 37 de ani al lui George Soros, anunță preluarea de către Alex a rețelei tatălui său, Open Society Foundations (OSF), care oferă granturi de 25 de miliarde de dolari.

Alex a fost citat de ziar spunând că exprimarea a devenit prea restricționată în locuri precum campusurile universitare, adăugând: „Am unele diferențe față de generația mea în ceea ce privește libertatea de exprimare și alte lucruri - la urma urmei, am crescut uitându-mă la Bill Maher înainte de culcare".

Musk a răspuns la postarea articolului din Wall Street Journal pe Twitter: „Dacă @AlexanderSoros vorbește serios în privința libertății de exprimare, atunci avem un numitor comun. Dar distrugerea siguranței publice prin alegerea de procurori districtuali care nu îi urmăresc penal pe infractorii violenți trebuie să înceteze.", citează Activenews.

Centrul de Cercetare a Capitalei (CRC) a documentat modul în care orașele și districtele din SUA s-au confruntat cu o creștere a criminalității violente în contextul numirii de DA (District Attorneys, procurorii districtuali) susținuți de Soros, cum este Philadelphia, care, în 2021, sub conducerea procurorului Larry Krasner, a devenit capitala crimei din SUA printre cele mai mari orașe ale țării.

Scriind pentru CRC, Parker Thayer a mers până la a spune că „influența lui Soros asupra alegerii candidaților de stânga în funcția de procurorii districtuali este adesea subestimată", susținându-și afirmația prin menționarea fiecărui DA finanțat de Soros în funcție începând cu 2021, precum și cazuri de creștere a numărului de infracțiuni sub supravegherea acestora sau alte cazuri de notorietate legate de DA.

De exemplu, procuratorul din Manhattan Alvin Bragg a refuzat anul trecut să solicite pedepse cu închisoarea pentru infracțiuni precum jaf armat, trafic de droguri și spargere, după care peste nouă procurori din Manhattan au demisionat.

Poate cea mai cunoscută alegere susținută de Soros, Kim Foxx, a supravegheat „cea mai mare creștere a omuciderilor în Chicago în mai bine de 30 de ani, în timp ce biroul ei, în 2020, a anulat acuzațiile împotriva a 30% dintre inculpații acuzați de crime", a relatat CRC.

Alex Soros a spus pentru Wall Street Journal că își va folosi influența financiară pentru a preveni realegerea lui Donald Trump ca președinte al SUA în 2024.

Musk a scris recent pe Twitter, asemănându-l pe George Soros cu personajul fictiv negativ Magneto din X-Men, spunând că Soros „vrea să erodeze însăși țesutul civilizației", adăugând: „Soros urăște umanitatea".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE