Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elon Musk are o postare îngrijorătoare despre "moarte în circumstanţe misterioase" după ce a fost amenintat ca a cumparat Twitter!

Postat la: 09.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elon Musk a postat pe Twitter un mesaj scurt care a trezit imediat îngrijorarea celor care-l urmăresc pe reţeaua socială. „Dacă am muri în circumstanţe misterioase, a fost frumos knowin ya", a scris miliardarul.

Postarea vine la scurt timp după ce acesta a scris că termenul „nazist nu înseamnă ceea ce pare". Musk este acuzat de Rusia că este implicat în sprijinirea armatei ucrainene prin punerea la dispoziţie a sateliţilor şi terminalelor de internet. Imediat, sute de oameni au scris mesaje de încurajare, unii dintre aceştia cerând chiar ca Elon Musk să fie protejat. „Nu, nu vei muri. Lumea are nevoie de tine pentru a reforma", a spus un utilizator. „Lumea are nevoie de Elon Musk", scrie o altă persoană. „Trebuie să vă protejăm cu orice preţ. Omenirea se bazează pe tine", scrie un fan. „Dacă dispari din această lume, majoritatea oamenilor vor fi nefericiţi", scrie altcineva.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE