Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elon Musk anunță că va anula interdicţia Twitter împotriva fostului preşedinte Donald Trump!

Postat la: 11.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elon Musk a anunțat că va anula interdicţia impusă de Twitter împotriva fostului preşedinte Donald Trump, în cazul în care achiziţia sa va fi finalizată.

Cel mai bogat om din lume, care vrea să transforme Twitter într-o companie privată, necotată la bursă, susține că dreptul la exprimare nu ar trebui să fie îngrădit. Cenzura, restricțiile ar trebui să apară, în opinia lui Musk, dacă sunt înșelătorii, conturi false, spam. Astfel,Trump este așteptat să revină pe Twitter, deoarece a „scindat" opiniile americanilor după ce a fost interzis pe această rețea de socializare.

„Aş anula interdicţia permanentă. Nu deţin încă Twitter. Deci nu este un lucru care se va întâmpla cu siguranţă, pentru că ce se întâmplă dacă nu deţin Twitter?", s-a exprimat Elon Musk. Twitter l-a suspendat definitiv pe Trump de pe platformă în ianuarie 2021, după atacul susţinătorilor săi asupra Capitoliului SUA. Compania a motivat această decizie decizia după revolta din 6 ianuarie, întrucât creștea gradul de violență, manifestat prin intermediul platformei.

Chiar dacă avea peste 80 de milioane de urmăritori, Trump susține că „nu va reveni" pe Twitter și va continua să folosească platforma pe care a lansat-o, „Truth", în semn de „răzbunare" pentru că a fost interzis. Acest caz a dat de gândit multor politicieni, cu privire la cum vor fi „găzduite" opiniile lor pe marile rețele de socializare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE