ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Elevă de clasa a XI-a din Prahova luată cu ambulanţa de la şcoală pentru că era beată la 9 dimineaţa

Postat la: 05.03.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O elevă de clasa a 11-a din Prahova a fost luată joi de ambulanță de la școală și dusă la spital, pentru că era beată. Profesorii din cadrul liceului din orașul prahovean Plopeni au fost nevoiți să cheme Ambulanța și Poliția la școală din cauza unei eleve aflată într-o avansată stare de ebrietate.

Fata, în vârstă de 18 ani, elevă în clasa a XI-a avea un comportament agitat, a deranjat orele de curs, iar profesorii și colegii nu au putut să o liniștească. "Astăzi, în jurul orei 9:00, am fost sesizați cu privire la faptul că la o instituție de învățământ din orașul Plopeni, o elevă se manifestă într-un mod agitat, tulburând orele de curs, existând posibilitatea ca aceasta să se afle în stare de ebrietate. La fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, o tânăra în vârstă de 18 ani, elevă în clasa a 11-a, care fost preluată de cadrele medicale și transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale", a precizat Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova. În cauză a fost aplicată o sancțiune contravențională cf Legii 61/1991, în valoare de 500 lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE