Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șeful poliției israeliene: Cine susține Gaza să fie trimis cu autobuzul acolo

Postat la: 20.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Comisarul de poliție israelian, Kobi Shabtai, a declarat că protestatarii care susțin Gaza pot pleca spre zona controlată de Hamas cu autobuzele.

„Oricine vrea să se identifice cu Gaza este binevenit - îi voi urca în autobuze și îi vor trimite acolo, îi voi ajuta să ajungă acolo", a declarat Shabtai.

Răspunsul comisarului poliției israeliene vine după ce, zile la rând, protestatarii au produs pagube în Israel, majoritatea susținând atacurile palestiniene din Fâșia Gaza. Sute de polițiști au intervenit în mai multe orașe din Israel pentru a dispera mulțimile de protestatari.

Protestele au luat amploare după ce spitalul Al Ahli din capitala Fâșiei Gaza a fost bombardat, iar palestinienii au raportat „peste 500 de răniți". Forțele Armate Israeliene au demonstrat că palestinienii și-au bombardat singuri spitalul, racheta care l-a lovit fiind trasă dintr-un cimitir din apropiere.

Miercuri seara, în orașul Haifa, polițiștii au înnăbușit un protest violent organizat de musulmanii din localitate. S-au folosit gaze și tunuri cu apă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE